Facebook Pixel The bachelor spoiler: The bachelor spoiler: Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση από τη βίλα - "Ξεφτίλισε" τον Αλέξη Παππά!
Life
| 2021-07-23 22:01:00

The bachelor spoiler: Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση από τη βίλα - "Ξεφτίλισε" τον Αλέξη Παππά!

Sportdog Team
The bachelor spoiler: Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση από τη βίλα - "Ξεφτίλισε" τον Αλέξη Παππά!

Έφυγε μόνη της από το σπίτι η κοπέλα και τα... έχωσε άγρια στα social media στον πρώην παίκτη του Survivor. Το μήνυμά της πάντως εξαφανίστηκε άμεσα.

The bachelor spoiler: Μία ακόμα κοπέλα έκανε ανάρτηση στα social media με hashtag the bachelor και έδωσε το δικό της spoiler το οποίο λίγο μετά το κατέβασε αφού πιθανότατα επικοινώνησε μαζί της κάποιος που παρακολουθεί τις συμπεριφορές των παικτών μέσα και έξω από το παιχνίδι.

Να ξέρετε ότι όσοι συμμετάσχουν σε ριάλιτι εκτός από τις ρήτρες σιωπής για να παραλάβουν τα χρήματα που δικαιούνται από όλη αυτή τη διαδικασία έχουν και ρήτρες ποινής και εμπιστευτικότητας! Ότι γίνεται στο ριάλιτι μένει στο ριάλιτι εκτός αν αποφασίσει η παραγωγή να το δείξει!

Μην ξεχνάτε το πώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί πριν λίγες μέρες τράβηξε το αυτάκι σε όσους κελαηδούσαν για σκηνοθετημένες σκηνές στο survivor και οι παίκτες γύρισαν τη μπιφτέκα!

Σύμφωνα με την δημοσίευση αυτή της κοπέλας έγραψε ότι αποχωρώ οικειοθελώς από αυτήν την μπιιιπ , δεν είμαι καλή ηθοποιός, δεν μπορούσα να παίξω το σενάριο καλά! Αντε γειά Αλέξη Παππά και φιλάκια ρουφηχτά!

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags