Facebook Pixel MasterChef: Η Μαργαρίτα έδωσε το μεγαλύτερο Spoiler για το MasterChef 6 - Χαμός θα γίνει! (Vid)
Life
| 2021-07-23 22:56:00

MasterChef: Η Μαργαρίτα έδωσε το μεγαλύτερο Spoiler για το MasterChef 6 - Χαμός θα γίνει! (Vid)

Sportdog Team
MasterChef: Η Μαργαρίτα έδωσε το μεγαλύτερο Spoiler για το MasterChef 6 - Χαμός θα γίνει! (Vid)

Η νικήτρια του ριάλιτι μαγειρικής αποκάλυψε τα σχέδια του Star για τον επόμενο κύκλο του παιχνιδιού, αλλά και τον δικό της ρόλο. Μπορεί να αργεί η επιστροφή του Masterchef στις οθόνες μας, ωστόσο πλέον ξέρουμε τι θα δούμε...
 

MasterChef: Η Μαργαρίτα ως η μεγάλη νικήτρια του τελευταίου διαγωνισμού μαγειρικής διατηρεί άριστες σχέσεις με το STAR και την παραγωγή, και σίγουρα έχει τις δικές της πληροφορίες για το πρόκειται να δούμε στον επόμενο διαγωνισμό.

Πριν λίγες ημέρες και φυσικά όχι άθελα της, με έμμεσο τρόπο μας έδωσε το μεγαλύτερο SPOILER του καλοκαιριού για τον επόμενο κύκλο. Το MasterChef 6 θα το δούμε αρχές του 2022, και ήδη έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στους φίλους του διαγωνισμού. Θα δούμε μια συνέχεια του φετινού, ή κάτι διαφορετικό;

Πιο συγκεκριμένα σε μια πολύ διασκεδαστική συνάντηση της τον προηγούμενο νικητή πέταξε την βόμβα. Οι δύο νικητές έχουν καλές σχέσεις και πρόσφατα μάλιστα βρέθηκαν μαζί και ο Σταύρος προσκάλεσε την Μαργατίτα στο κανάλι που έχει στο youtube. Βρέθηκαν μαζί την Κυριακή και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Η Μαργαρίτα σε ερώτηση του Βαρθαλίτη αναφέρθηκε για την επιθυμία της να ξαναέμπαινε στον διαγωνισμό. Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά για την εκδοχή ενός All Star διαγωνισμού. Δεν είπε γενικά και αόριστα σε κάποιον διαγωνισμό. Επίσης ήταν καλά ενημερωμένη ότι οι προηγούμενοι νικητές δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Όπως από την αρχή που βγάλαμε πρώτοι την είδηση σας είχαμε ενημερώσει. 

Δείτε το βίντεο από το 11.20.

 

 

Πηγή: sports365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags