Facebook Pixel Νίκος Χατζηνικολάου: Νέα γυναίκα στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου - Δημοσίευμα που… ανάβει φωτιές (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-07-27 10:56:00

Νέα γυναίκα στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου - Δημοσίευμα που… ανάβει φωτιές (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Νέα γυναίκα στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου - Δημοσίευμα που… ανάβει φωτιές (ΦΩΤΟ)

Ο γνωστός δημοσιογράφος μπορεί να απολαμβάνει τις διακοπές του, ωστόσο παράλληλα οι εξελίξεις τρέχουν και άμεσα θα έχουμε νέες ανακοινώσεις.

Νίκος Χατζηνικολάου: Ένα πρόσωπο με μακρά διαδρομή στο χώρο της τηλεόρασης η Κάτια Μακρή κατευθύνεται – όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες – προς ΑΝΤ1 μεριά προκειμένου να αναλάβει θέση σχολιάστριας στο κεντρικό δελτίο του σταθμού που θα συνεχίσει να παρουσιάζει ως γνωστό ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Η γνωστή δημοσιογράφος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1. Απομένουν κάποιες μικρολεπτομέρειες γύρω από το οικονομικό αλλά όπως εκτιμούν τα στελέχη του ΑΝΤ1, το θέμα αναμένεται να λήξει θετικά και τις επόμενες ημέρες να υπογραφεί και το σχετικό συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών.

H Κάτια Μακρή στο δελτίο του ΑΝΤ1

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κάτια Μακρή θα βρεθεί μετά από αρκετά χρόνια ξανά στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου πάλι ως σχολιάστρια. Είχαν ξανασυνεργαστεί κατά το παρελθόν στο κεντρικό δελτίο του τότε Alter Channel. Eπίσης επί σειρά ετών ήταν βασικό στέλεχος στο μιντιακό συγκρότημα που διηύθυνε ο Νίκος Χατζηνικολάου ( Real News και Real FM).

Να θυμίσουμε ότι η Κάτια Μακρή πριν λίγο καιρό παραιτήθηκε από το Star επικαλούμενη προσωπικούς λόγους. Η έμπειρη δημοσιογράφος εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στον σταθμό της Κηφισιάς καλύπτοντας το πολιτικό ρεπορτάζ και παρουσίαζε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags