Facebook Pixel Σάκης Κατσούλης - Survivor: Ο νικητής του Survivor έκλεισε σε τηλεοπτική εκπομπή - "Χυλόπιτα" σε Ατζούν ο Σάκης για την ξανθιά!
Life
| 2021-07-28 08:44:00

Ο νικητής του Survivor έκλεισε σε τηλεοπτική εκπομπή - "Χυλόπιτα" σε Ατζούν ο Σάκης για την ξανθιά!

Sportdog Team
Ο νικητής του Survivor έκλεισε σε τηλεοπτική εκπομπή - "Χυλόπιτα" σε Ατζούν ο Σάκης για την ξανθιά!

Ο νικητής του ριάλιτι αφού είπε "όχι" στον Τούρκο παραγωγό, συμφώνησε για να βρίσκεται στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν, δίπλα σε γνωστή και κουκλάρα παρουσιάστρια...
 

Σάκης Κατσούλης - Survivor: Το παιχνίδι τελειώσει ο Σάκης πέτυχε τον στόχο του 100% πήρε το έπαθλο και 100.000 ευρώπουλα και τον έμαθε όλη η Ελλάδα. Πάρα πολύ καλά για τον Σάκη. Πολλά λέγονται για το τί θα κάνει ο Σάκης Κατσούλης στην συνέχεια.

Αρχικά να σας πούμε τι δεν θα κάνει. Να συμμετάσχει στο επόμενο survivor. Ξεκαθαρίστηκε στην πλευρά του Ατζούν ότι δεν μπορεί να εγκαταλείψει ξανά τις επιχειρήσεις του. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ορισμένα επιχειρηματικά σχέδια που έχει αποφασίσει για το επόμενο διάστημα.

Δεν μπορεί να τα εγκαταλείψει όλα για δεύτερη φορά.

Αλλά είναι δύσκολο να αρνηθείς στον Ατζούν ή στον ΣΚΑΙ στο καπάκι και δεύτερη φορά. Υπάρχουν καλές σχέσεις και ο Σάκης δεν θέλει να τις χαλάσει. Άλλά όχι μόνο αυτό. Η δεύτερη πρόταση είναι αρκετά δελεαστική για τον ίδιο.

Πιο συγκεκριμένα από πληροφορίες μας, του έχει γίνει πρόταση να μπει στο πάνελ της Ιωάννας Μαλέσκου. Μιλάμε για την νέα τηλεοπτική σεζόν και την εκπομπή Lοve It. Η παραγωγή θέλει να υπάρχει ένας στο πάνελ που να ξέρει καλά το survivor. Είναι γνωστό πόσο σημαντικό θέμα είναι για την εκπομπή της Μαλέσκου το παιχνίδι επιβίωσης. Θέλουν να δώσουν μεγαλύτερο βάρος για την επόμενη σεζόν και ήθελαν το πιο κατάλληλο πρόσωπο.

Πολλαπλά τα οφέλη για τον Κατσούλη

Πιο ειδικός από τον μεγάλο νικητή του φετινού survivor γίνεται; Όπως μαθαίνουμε, σύμφωνα με πληροφορίες του sports365.gr, ο Σάκης είναι πολύ θετικός στην πρόταση του ΣΚΑΙ. Εάν δεν έχουμε καμία περίεργη εξέλιξη θα τον βλέπουμε την νέα τηλεοπτική σεζόν στο Love It.

Πολύ θετικό για τον φετινό νικητή, αφού έτσι θα έχει τον χρόνο να φροντίζει τις επιχειρήσεις του. Αλλά επίσης να κρατήσει την δημοφιλία του σε πολύ υψηλά επίπεδα. Το οικονομικό που σίγουρα η αμοιβή του δεν θα είναι της πλάκας. Ταυτόχρονα θα είναι και μέσα στον χώρο της τηλεόρασης που πολλα μπορούν να συμβούν στο μέλλον. Για την ίδια θέση είχε ακουστεί και το όνομα του Ασημακόπουλου. Αλλά οι σχέσεις του με τον Τούρκο παραγωγό δεν είναι και στα καλύτερα τους.

Πηγή: sports365.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε ΤΩΡΑ: Τεράστια έκπληξη με παίκτρια του φετινού Survivor - Παρουσιάστρια σε δική της εκπομπή!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags