Facebook Pixel MasterChef Spoiler: Αποκάλυψη για Μαργαρίτα - Έκλεισε σε μεγάλο κανάλι - Αυτή θα είναι η εκπομπή της
Life
| 2021-07-28 09:20:00

MasterChef Spoiler: Αποκάλυψη για Μαργαρίτα - Έκλεισε σε μεγάλο κανάλι - Αυτή θα είναι η εκπομπή της

Sportdog Team
MasterChef Spoiler: Αποκάλυψη για Μαργαρίτα - Έκλεισε σε μεγάλο κανάλι - Αυτή θα είναι η εκπομπή της

Η νικήτρια του ριάλιτι δέχθηκε μία άκρως δελαστική πρόταση και είπε το μεγάλο "ναι" για να επιστρέψει σητν τηλεόραση. Ποιος θα είναι ο νέος της ρόλος και τι ετοιμάζει για τη νέα σεζόν;

Masterchef Spoiler: Από τις πρώτες ημέρες του διαγωνισμού για όλους εμάς, αλλά για όσους την ξέρουν, πολλα χρόνια πριν, φαινόταν το μεγάλο μαγειρικό της ταλέντο. Η μεγάλη νικήτρια στο MasterChef 5 του STAR. έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια με πολύ κόπο αλλά με μεγάλη θέληση να κατακτήσει τις κορυφές των ονείρων της.

Η Μαργαρίτα στα 27 χρόνια της μπήκε στο «MasterChef 5″ και κέρδισε την πρωτιά. Μια κοπέλα από την Σκάλα Καλλονής της Μυτιλήνης, με το μεράκι της μαγειρικής.

Στο STAR βλέπουν ότι η Μαργαρίτα είναι ψηλά σε δημοφιλία στο τηλεοπτικό κοινό, που της δείχνει την αγάπη του, και μετά το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής. Κατάφερε με τον χαρακτήρα της και την απλότητα της να κερδίσει τον κόσμο, και αυτό δεν τους έχει αφήσει αδιάφορους.

Το κανάλι φυσικά έχει τον πρώτο λόγο για τα τηλεοπτικά δρώμενα της Μαργαρίτας, και δεν έχασε καθόλου χρόνο. Της έκανε την πρόταση συνεργασίας, και θέλει να κρατήσει ένα φρέσκο και πολύ αγαπητό στο κοινό πρόσωπο. Από την άλλη και για την Μαργαρίτα η τηλεοπτική της παρουσία θα την βοηθήσει να χτίσει το όνομα της στον κόσμο της μαγειρικής και να κρατήσει την επαφή της με τον κόσμο, που την λατρεύει.

 

Η Μαργαρίτα συνεχίζει στο STAR!

Σας το είχαμε δώσει αποκλειστικό πολύ πολύ καιρό πριν για την τηλεοπτική συνεργασία της Μαργαρίτας με το ΣΤΑΡ. Τελικά η πρόταση έγινε.

Η πρόταση από το κανάλι έγινε και αφορά να έχει δική της στήλη στην πρωινή εκπομπή του σταθμού.

Θα είναι μια εντελώς νέα εκπομπή που θα πάρει την θέση της Φωλιάς των Κου Κου από τη νέα σεζόν. Την νέα πρωινή εκπομπή θα την παρουσιάζουν οι Γιώργος Καρτελιάς με την Ελίνα Παπίλα! Μια πρωινή εκπομπή με φρέσκα πρόσωπα και τι πιο ιδανικό για την Μαργαρίτα να κάνει το δικό της τηλεοπτικό ντεμπούτο.

Πολύ σημαντικό να είναι σε ένα νέο τηλεοπτικό σχήμα πολλα υποσχόμενο. Θα μπορέσει έτσι να δείξει όχι μόνο το μαγειρικό της ταλέντο, αλλά την αμεσότητα που βγάζει στην επαφή της με το τηλεοπτικό κοινό.

Το Star, με στόχο την ανανέωση του ψυχαγωγικού του προγράμματος, ενισχύει το δυναμικό του με δύο νέα πρόσωπα. Εμφανίζονται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση. Αποτελεί σταθερή επιδίωξη του σταθμού, η ανάδειξη καινοτόμων ιδεών και η υλοποίηση εναλλακτικών projects, σε μια ζώνη όπου το Star έχει ήδη ισχυρή παρουσία. Για τη νέα σεζόν 2021 – 2022, το Star με χαρά υποδέχεται στο δυναμικό του τον Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα!

Η Μαργαρίτα θα συνεχίσει να δείχνει το πλούσιο ταλέντο της στον κόσμο που την αγάπησε.

Πηγή: sports365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags