Facebook Pixel Masterchef: Τρελό "χουνέρι" με τη νικήτρια Masterchef - Της πήραν την εκπομπή - Παρουσιαστής... άλλος Masterchef
Life
| 2021-08-02 11:54:00

Τρελό "χουνέρι" με τη νικήτρια Masterchef - Της πήραν την εκπομπή - Παρουσιαστής... άλλος Masterchef

Sportdog Team
Τρελό "χουνέρι" με τη νικήτρια Masterchef - Της πήραν την εκπομπή - Παρουσιαστής... άλλος Masterchef

Μεγάλη ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει τις τελευταίες ώρες στα σχέδια του Star για τη Μαργαρίτα Νικολαΐδου. Πώς την... έκοψαν από την εκπομπή και ποιος Masterchef θα πάει στη θέση της; 

Masterchef: Άρωμα MasterChef θα έχει η κουζίνα και του νέου πρωινού του Star που θα παρουσιάζει από Σεπτέμβρη το εναλλακτικό δίδυμο των Γιώργου Καρτελια και Ελίνα Παπίλα.

Μπορεί ο Λάμπρος Βακιαρος να έκανε αλλαγή πλεύσης αφού θα παρουσιάσει μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη την ταξιδιωτική εκπομπή Fishy στο Mega ωστόσο το ΜasterChef έχει αποδειχτεί ότι είναι μεγάλη «δεξαμενή» ανθρώπων για την στελέχωση εκπομπών κι έτσι και ο αντικατάστασης του θα προέρχεται από εκεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, λοιπόν, ένας άλλος νικητής του μαγειρικού σόου θα πάρει τη «σκυτάλη» στο νέο πρωινό του Star ο οποίος είναι ο σεφ Μανώλης Σαρρής. Εκείνος είναι ο επικρατέστερος και βρίσκεται μια ανάσα πριν υπογράψει, αφού αρέσει πολύ στους συντελεστές της εκπομπής και φέτος πέρασε τις εξετάσεις της παρουσίασης με τη συμμετοχή του στο “Cook beef”.

Όπως είχε γίνει γνωστό σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις βρισκόταν και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η πρώτη ελληνίδα γυναίκα μάστερ σεφ στην Ελλάδα. Όπως είναι φυσικό ήταν ένα πρόσωπο που ήθελαν πολύ οι άνθρωποι του σταθμού τόσο για την κουζίνα του πρωινού όσο και γενικότερα για τα πρότζεκτ τους. Τελικά όμως για το νέο πρωινό του Star δεν προέκυψε συμφωνία με τη σεφ και έτσι κ η κουζίνα θα είναι αντρική υπόθεση, όπου και θα αναλάβει ο Μανώλης Σαρρής.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags