Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλος ο Ατζούν με δύο γνωστούς παίκτες - "Κόκκινο" για το νέο Survivor - Η ΦΩΤΟ που τους... έκαψε!
Life
| 2021-08-09 08:05:00

Έξαλλος ο Ατζούν με δύο γνωστούς παίκτες - "Κόκκινο" για το νέο Survivor - Η ΦΩΤΟ που τους... έκαψε!

Sportdog Team
Έξαλλος ο Ατζούν με δύο γνωστούς παίκτες - "Κόκκινο" για το νέο Survivor - Η ΦΩΤΟ που τους... έκαψε!

Αμφότεροι ήθελαν και ετοιμάζονταν για την All Star έκδοση του ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο ο Τούρκος παραγωγός είναι πάρα πολύ ενοχλημένος μετά τα τελευταία. Ποια ήταν η συνάντηση που τον εξόργισε;

Ο Ατζούν ακόμα δεν το έχει αποφασίσει για το νέο Survivor All Star, είναι βλέπετε δύσκολο εγχείρημα να πείσεις τόσες πολλές προσωπικότητες την ίδια στιγμή να κάνουν αυτό που θέλεις.

Γι’ αυτό τον λόγο έχει ρίξει τα δίχτυα του και έχει κάνει προσεγγίσεις σε πρώην παίκτες που θα είχαν την θέληση να ξανακάνουν το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο. Προσεγγίσεις ναι, προτάσεις όμως όχι! Πρέπει να νιώσει πρώτα τον παλμό του ΝΑΙ απο τα μεγάλα ονόματα και μετά να δει αν αξίζει ή δεν αξίζει.

Survivor All Star χωρίς Γιώργο Αγγελόπουλο, Μαρίο Πρίαμο Ιωάννιδη, Κωνσταντίνο Βασάλο, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κατερίνα Δαλάκα, Γιάννη Τσίλη, Μισθοφόρο Κώστα Αναγνωστόπουλο, δύσκολα θα φέρει το αποτέλεσμα που θέλει ο Ατζούν.

Ήδη φημολογείται ότι έχει εισπράξει τα ΟΧΙ απο τους δυο πιο δυνατούς παίκτες φέτος, του νικητή του Survivor Σάκη Κατσούλη και του Ηλία Μπόγδανου, οι οποίοι αυτή την στιγμή δεν έχουν δυνάμεις. Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει.

Όπως μπορεί να αλλάξει και η σκέψη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τον Τζέιμς Καφετζή και σίγουρα πλέον έχουν μπει στην μαύρη λίστα του Τούρκου, αφού δεν θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστό τον Ροδίτη παίκτη που του έκανε ένα ριάλιτι άνω κάτω.

Για να μιλήσουμε όμως και λίγο σοβαρά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, βρίσκεται σε συζητήσεις για να είναι ξανά μέλος της ομάδας της Σίσσυ Χρηστίδου στην νέα τους τηλεοπτική στέγη στο Mega και όπως καταλαβαίνετε αν συμφωνήσει θα είναι απίθανο να τον δούμε στον Άγιο Δομίνικο!

ΠΗΓΗ: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags