Facebook Pixel Νίκος Ευαγγελάτος: Ραγδαίες εξελίξεις με Ευαγγελάτο - Διακοπές τέλος, γυρίζει… τρέχοντας Αθήνα - Ανακοίνωση MEGA
Life
| 2021-08-13 15:39:00

Ραγδαίες εξελίξεις με Ευαγγελάτο - Διακοπές τέλος, γυρίζει… τρέχοντας Αθήνα - Ανακοίνωση MEGA

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις με Ευαγγελάτο - Διακοπές τέλος, γυρίζει… τρέχοντας Αθήνα - Ανακοίνωση MEGA

Τι συμβαίνει με τον γνωστό παρουσιαστή-δημοσιογράφο και γιατί τον κάλεσαν από το κανάλι άμεσα πίσω. Τι ανακοινώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο;

Ο Νίκος Ευαγγελάτος επιστρέφει δριμύτερος με το Live News, που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα νωρίτερα δίνοντας το σήμα έναρξης για τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Ο παρουσιαστής επιστρέφει τέλη Αυγούστου και συγκεκριμένα μία εβδομάδα νωρίτερα απ’ ότι προγραμματιζόταν. Η μεγάλη πρεμιέρα του Live News, που θα συνεχίζει να παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος, έρχεται στις 23 Αυγούστου. Η ενημερωτική εκπομπή θα προβάλλεται κάθε απόγευμα στις 16:30, όπως ανακοίνωσε το MEGA στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Υπενθυμίζουμε ότι το Live News είχε μία πολύ πετυχημένη σεζόν με τα νούμερα τηλεθέασης να βρίσκονται πολύ υψηλά. Μάλιστα, το κανάλι είχε προτείνει στον παρουσιαστή να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, κάτι που ο ίδιος, όμως, είχε απορρίψει πολλές φορές.

Μετά τον Δεκαπενταύγουστο, ο παρουσιαστής θα επιστρέψει στα καθήκοντά του, όπου θα ετοιμάσει σιγά σιγά την έναρξη της εκπομπή του. Επισημαίνεται ότι θα υπάρξουν ορισμένες μικροαλλαγές, οι οποίες θα γίνουν γνωστές όσο θα πλησιάζει η πρεμιέρα του Ευαγγελάτου.

Το Live News είναι η πρώτη ενημερωτική εκπομπή που ξεκινάει δίνοντας το εναρκτήριο σύνθημα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο ανταγωνισμός τη νέα σεζόν θα είναι πιο σκληρός από ποτέ και οι εκπομπές θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Πηγή: youfly.com


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγνώριστος! Έτσι είναι σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος - Μακριά από το θέατρο, με τι ασχολείται (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags