Facebook Pixel Survivor: Απίστευτη εξέλιξη - Επτά παίκτες του φετινού Survivor θα είναι φέτος παρουσιαστές (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-08-13 22:52:00

Απίστευτη εξέλιξη - Επτά παίκτες του φετινού Survivor θα είναι φέτος παρουσιαστές (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη - Επτά παίκτες του φετινού Survivor θα είναι φέτος παρουσιαστές (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με τις εξελίξεις του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, ο τελευταίος κύκλος του Survivor από ριάλιτι επιβίωσης δείχνει να εξελίσσεται σε… «δεξαμενή» νέων παρουσιαστών και μελών πάνελ!

Τους γνωρίσαμε την περασμένη σεζόν στην μακρινή ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου όπου και κατάφεραν να επιβιώσουν. Φέτος, όπως όλα δείχνουν, ήρθε η ώρα να δοκιμάσουν την τύχη τους και στη ζούγκλα της ελληνικής τηλεόρασης.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, ο τελευταίος κύκλος του Survivor από ριάλιτι επιβίωσης δείχνει να εξελίσσεται σε… «δεξαμενή» νέων παρουσιαστών και μελών πάνελ, αφού οι πληροφορίες θέλουν, πολλοί από αυτούς να έχουν δεχτεί προτάσεις από διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές έτσι ώστε να ενταχθούν στο δυναμικό τους. Ποιοι πρώην παίκτες του Survivor είναι εν δυνάμει παρουσιαστές;

Η υψηλή δημοτικότητα που απέκτησαν μετά τη μεγάλη επιτυχία του ριάλιτι αλλά και το γεγονός ότι πολλοί απο αυτούς – τους 7 μήνες που διήρκησε το παιχνίδι – έδειξαν άνεση στο σχόλιο μπροστά στην κάμερα τους έβαλαν στις λίστες αυτών που ήθελαν να δοκιμάσουν οι υπεύθυνοι των τηλεοπτικών εκπομπών. Αυτό που μένει, βέβαια, είναι να δούμε αν τα λένε καλά και χωρίς μοντάζ κάτι που δεν αποκλείεται.

Αλέξης Παππάς

Ο MVP του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Κάλλιστα μπορεί να του αποδώσει ο τίτλος αφού ήξερε καλά να ενορχηστρώνει καυγάδες ανάμεσα στους συμπαίκτες του, ανεβάζοντας με αυτόν τον τρόπο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Δίκαια, λοιπόν, είναι εκείνος που θα δούμε στον πιο κεντρικό ρόλο από τις υπόλοιπους και μάλιστα στην prime time ζώνη, καθώς είναι ο νέος Bachelor του Alpha. Μάλιστα, ως γνωστόν έχει ήδη αρχίσει εδώ και καιρό τα γυρίσματα και από ότι μαθαίνουμε τα πάει πολύ καλά.

 

Γιώργος Ασημακόπουλος

Ο mr Κονγκο Πόνγκο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού προκαλούσε φρενίτιδα στο twitter με τις ατάκες του. Ίσως αυτό είδαν οι άνθρωποι του Πρωινού του ΑΝΤ1, οι οποίοι του έκαναν πρόταση να μπει στην ομάδα της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Σάκης Κατσούλης

Στους Survivor παρουσιαστές δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο Σάκης! Μπορεί ο νικητής να είναι πάντα μόνος, στην περίπτωση του Σάκη Κατσούλη, όμως, δεν ισχύει αυτό. Εκείνος κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα έχει παρέα την Ιώαννα Μαλέσκου. Οι πληροφορίες θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση να είναι μέλος της τηλεοπτικής της παρέας κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος σε τηλεοπτικές του δηλώσεις χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει εάν οι δυο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια ή όχι.

Γιώργος Κόρομι

Επόμενος που βρίσκεται στο δρόμο προς τα τηλεοπτικά πλατό ο γνωστός μας Κόρο, μετά τις επιδόσεις του στις θάλασσες του Αγίου Δομίνικου, θα δούμε τι ψάρια πιάνει και στον τηλεοπτικό ωκεανό. Το ρεποτάζ λέει ότι ήδη έχει κάνει δοκιμαστικό για να συμπληρώσει το πάνελ της εκπομπής του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κακαβα και μάλιστα άρεσε πολύ.

Τζέιμς Καφετζής – Νίκος Μπάρτζης – Άννα Μαρία Βέλλη

Ή αλλιώς οι πρώτοι διδάξαντες, αφού ήταν οι πρώτοι για τους οποίους – με το που βγήκαν και οι 3 από το παιχνίδι – κυκλοφόρησαν φήμες που τους ήθελαν να ετοιμάζουν ταξιδιωτική εκπομπή. Κάτι που ποτέ δεν διέψευσαν, αντίθετα σε δηλώσεις τους έλεγαν πως κάνουν συζητήσεις. Κάτι επίσημο δεν έχουμε μάθει ακόμα, ωστόσο το πιο πιθανό – αν όλα πάνε καλά – είναι πως τα ταξίδια τους να έχουν αφετηρία την Barking Well Media.

Αυτοί είναι οι παίκτες του Survivor που πιθανώς θα δούμε και ως παρουσιαστές από τη νέα σεζόν! Στη ζούγκλα επιβίωσαν, στην τηλεόραση μπορούν;

 

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags