Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Δημοσίευμα-βόμβα: Η απόλυτη... κομπίνα Ατζούν με Σάκη και Μαριαλένα - Είναι όλα στημένα (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-08-15 12:05:00

Δημοσίευμα-βόμβα: Η απόλυτη... κομπίνα Ατζούν με Σάκη και Μαριαλένα - Είναι όλα στημένα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δημοσίευμα-βόμβα: Η απόλυτη... κομπίνα Ατζούν με Σάκη και Μαριαλένα - Είναι όλα στημένα (ΦΩΤΟ)

Μια σχέση με παρελθόν, παρόν; και τι γίνεται με μέλλον; Όλοι ψάχνονται τελικά τι παίζεται μεταξύ Σάκη και Μαριαλένας, και εάν το “ζευγάρι” θα είναι κανονικό ζευγάρι. Αλλά αυτό που παίζει τελευταία αρκετά και ιντριγκάρει τους φίλους των δύο πρώην παιχτών του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ, είναι αν είναι κανονικό ζευγάρι.

Φυσικά οι φίλοι του “ζευγαριού” θα ήθελαν μια τέτοια εξέλιξη, αλλά το ζητούμενο είναι τι θέλουν οι ίδιοι, και τι συμβαίνει τελικά. Στο νησί είχαν το χρόνο να έρθουν πολύ κοντά και να μάθουν καλά ο ένας τον άλλον καλύτερα.

Γιατί όπως φάνηκε στην πρώτη τους προσπάθεια που δεν τα πήγαν καλά, κάτι έλλειπε. Οι δύο παίχτες μετά το παιχνίδι επιβίωσης ήταν αχώριστοι καθημερινά. Μαζί στις δημόσιες εμφανίσεις τους, αλλά μαζί και αρκετές ώρες καθημερινά.

Αλλά το ψάξαμε και μάθαμε Σας θέλω όλους ψαγμένους. Όχι να τρώμε ότι μας πετάνε. Το ζευγάρι ήρθε πολύ κοντά μεν, αλλά οι άνθρωποι που είναι στο φιλικό περιβάλλον δεν μιλάνε καθαρά για πραγματική σχέση. Θα προχωρήσουν σαν ζευγάρι και όχι σαν καλοί φίλοι, όταν το κρίνουν οι ίδιοι έχουν πει επίσημα. Δεν είναι τυχαίο, ότι όλες οι κοινές φωτογραφίες τους, είναι τυπικές και στημένες, και τίποτα παραπάνω.

Ούτε λειώνει ο Σάκης, ούτε κόβει φλέβες η Μαριαλένα. Αυτά στις Βραζιλιάνικες σειρές. Παίζει πολλες κονσέρβες η τηλεόραση. Επίσης πάντα πολύ προσεκτικοί σε αυτά που δηλώνουν για τους δυο τους. Αν ήθελαν πραγματικά δεν θα το έδειχναν με τον τρόπο τους; Υπάρχουν άλλες πρωτεραιότητες, που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική τους πορεία, που είναι σε μια ευαίσθητη κατάσταση. Τους επόμενους μήνες θα πρέπει να βάλουν τις βάσεις για να υλοποιήσουν τα σχέδια τους.

Το μεγάλο σχέδιο της παραγωγής

Πραγματικά μας ξεπερνάει αν αυτό που μάθαμε από αξιόπιστη πηγή, που ξέρει καλά πρόσωπα και καταστάσεις στο παιχνίδι επιβίωσης. Δεν υπάρχει σχέση. Ούτε καν παίζει για να γίνει κάτι. Απλά είναι πολύ καλοί φίλοι, και πολύ καλοί στους ρόλους τους, και μέχρι εκεί. Ακολουθούν το σχέδιο της παραγωγής που θέλει να κρατάει τον κόσμο κοντά στο ζευγάρι και να πουλάει ίντριγκα. Εδώ δεν τους αφήνει να κάνουν δηλώσεις, τι να λέμε τώρα. Πόσο μάλλον να κάνουν αυτό που θέλουν.

Τουλάχιστον μέχρι και τον Σεπτέμβριο, δεν θα δείτε κάτι διαφορετικό. Μετά που θα χαλαρώσουν από την παραγωγή, γιατί θα αρχίσουν να βγαίνουν τα νέα για το survivor 5, θα είναι παρελθόν και δεν θα ασχολείται κανείς. Εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα και ο καθένας θα πάρει τον δρόμο του. Ο Σάκης ξεκινάει την νέα του καριέρα σαν παρουσιαστής στο πάνελ της Μαλέσκου στην εκπομπή Love It και η Μαριαλένα ότι έχει αποφασίσει.

Προς το παρόν δεν έχει πει τι ακριβώς θέλει να κάνει. Για το γυμναστήριο χρειάζονται πολλά χρήματα, και ακόμα δεν είδαμε καμιά βοήθεια από τον Σάκη.

Σίγουρα μπορεί ο κόσμος που τους συμπαθεί να θέλει να είναι ζευγάρι, αλλά τελικά όλο αυτό το σκηνικό περί “νέου LOVE STORY και σύντομα στην εκκλησία“, ήταν απλά μια καλοστημένη διαρροή και μέσα από τα media βγήκε ως δεδομένο.

Αλλά δεν είναι. Σας το λέμε με σιγουριά. Καλά φιλαράκια και τίποτα άλλο. Αν θα γίνει κάτι στους επόμενους μήνες ή χρόνια είναι μια άλλη ιστορία. Μας θυμίζει την καλοστημένη φάρσα με το ζευγάρι του Bachelor Παναγιώτη Βασιλάκο και Νικολέττα Τσομπανίδου. Μόνο που εκεί έπαιζαν το έργο όπως είχε συμφωνηθεί. Μετά ο καθένας την ζωή του. Δεν το λέμε εμείς. Το είπε ο ίδιος ο Βασιλάκος. Ο κόσμος τα θέλει και η εκάστοτε παραγωγή του το δίνει στο πιάτο.

Είναι σαν να πιστεύει κανείς, ότι ο Αλέξης Παππάς θα ερωτευτεί κανονικά και βρει την γυναίκα της ζωής του από το Bachelor 2. Απλά επειδή τώρα τελευταία έπαιξε πολύ με FAKE διαρροές περί αληθινής σχέσης και νέου μεγάλου έρωτα, και άλλες παραμυθένιες ιστορίες, και το έφαγαν αμάσητο όλοι. Αν και για να είμαστε εντάξει ο Σάκης το έλεγε πάντα, ότι δεν τρέχει τίποτα. Μια ματιά στα βίντεο θα σας το θυμίσει ξεκάθαρα.

Πηγή: sports365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags