Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - ΣΚΑΪ: "Τρελάθηκε" ο Ατζούν και σταμάτησε τα γυρίσματα - Απειλεί με αναβολή του ριάλιτι - Έξαλλοι στον ΣΚΑΪ
Life
| 2021-08-18 11:10:00

"Τρελάθηκε" ο Ατζούν και σταμάτησε τα γυρίσματα - Απειλεί με αναβολή του ριάλιτι - Έξαλλοι στον ΣΚΑΪ

Sportdog Team
"Τρελάθηκε" ο Ατζούν και σταμάτησε τα γυρίσματα - Απειλεί με αναβολή του ριάλιτι - Έξαλλοι στον ΣΚΑΪ

Ο Τούρκος παραγωγός είναι πολύ απογοητευμένος από όσα έχει δει μέχρι τώρα και ζήτησε να "παγώσουν" τα πάντα. Επικοινωνεί ήδη με παλιούς παίκτες, ενώ ενημέρωσε το κανάλι, πως αν δεν βρει τους παίκτες που θέλει, τότε δεν αποκλείεται να αναβάλει το πρότζεκτ.

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του «The Voice». Δεδομένου του ανταγωνισμού της επόμενης σεζόν οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ σκέφτονται διάφορες αλλαγές.

Μία από αυτές αφορά τους κριτές. Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν τέσσερις στον αριθμό αλλά τα πρόσωπα δεν θα είναι τα ίδια. Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης μένουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους.

Η καρέκλα που άδειασε ήταν της Ελεωνόρας Ζουγανέλη μετά από δυο σεζόν συμμετοχής της στο σόου. Στην θέση της είχαμε την ένταξη του Κωνσταντίνου Αργυρού στην ομάδα των coaches μετά την αποχώρηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

Ο ΣΚΑΙ έχει μεγάλους στόχους από το σόου, και έχει επενδύσει αρκετά. Μέχρι τώρα υπάρχει μεγάλη στασιμότητα, και ακόμα να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Αυτός είναι και ο λόγος για την μεγάλη ένταση μεταξύ του καναλιού, και της Acun Media του γνωστού Ατζούν από το survivor και με το μαγειρικό ριάλιτι που πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα Top Chef.

Η δικαιολογία είναι ότι η Acun Media δεν έχει μείνει ευχαριστημένοι από τις συμμετοχές που έχουν μέχρι τώρα, και το επίπεδο το θεωρεί πολύ χαμηλό. Αποφάσισε λοιπόν να στραφεί σε παλιούς συμμετέχοντες.

Έχουν πέσει τα τηλέφωνα σε παλιούς συμμετέχοντες που ναι μεν είχαν καταφέρει να περάσουν από την δοκιμασία των blind auditions, αλλά στην συνέχεια κόπηκαν στις επόμενες φάσεις, και δεν πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για το LIVE.

Αν υπάρχει θετική κατάληξη, τότε σε λίγο διάστημα μπορεί να πάνε για τα γυρίσματα. Σε διαφορετική περίπτωση, όλα είναι ανοιχτά. Ακόμα και η αναβολή.

Πηγή: sports365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags