Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί – Survivor: "Πόλεμος" Ατζούν με τρία κορυφαία ονόματα του Survivor - Κάνουν εκπομπή για να τον… χτυπήσουν!
Life
| 2021-08-22 16:21:00

"Πόλεμος" Ατζούν με τρία κορυφαία ονόματα του Survivor - Κάνουν εκπομπή για να τον… χτυπήσουν!

"Πόλεμος" Ατζούν με τρία κορυφαία ονόματα του Survivor - Κάνουν εκπομπή για να τον… χτυπήσουν!

Παρότι πληρώθηκαν αδρά από τον Τούρκο παραγωγό για τη συμμετοχή τους στο τελευταίο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, πλέον οι δύο πλευρές είναι απέναντι και δεν ανταλλάσσουν ούτε… καλησπέρα.

Ατζούν Ιλιτζαλί – Survivor: Ούτε ένας ούτε δύο αλλά περισσότεροι από δέκα παίκτες του τελευταίου Survivor αναμένεται να βρίσκονται στην τηλεόραση τη φετινή σεζόν.

Κάποιοι από αυτούς… κέρδισαν τη δουλειά με την αξία τους, άλλοι λόγω της δημοφιλίας τους στα social media και άλλοι επειδή τους «πίστεψε» ο Ατζούν Ιλιτζαλί, που εκτός από το συγκεκριμένο ριάλιτι, βρίσκεται πίσω κι από άλλες πολλές παραγωγές στην ελληνική τηλεόραση.

Η τριάδα του Survivor όμως, που παρότι δεν έφτασε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού… κέρδισε τους τηλεθεατές, έχει κόψει όλους τους δεσμούς της με τον Ατζούν. Και δεν υπάρχει περίπτωση να λιώσει ο πάγος.

Έτσι γνωστή εταιρεία προσέγγισε Καφετζή, Μπάρτζη και Βέλλη για να παρουσιάσουν ταξιδιωτική εκπομπή. Και οι τρεις είπαν ναι, αλλά αναζητείται ακόμη κανάλι για να την προβάλλει. Μάλιστα, στόχος τους είναι να… χτυπήσουν τον ΣΚΑΪ και τα προγράμματα του Τούρκου, με τον οποίο βρίσκονται σε ανοιχτή κόντρα!

Survivor – Μαριαλένα: «Με εκμεταλλεύτηκαν Τζέιμς, Μπάρτζης και Άννα Μαρία Βέλλη»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Σου Κου Family» στον ΣΚΑΪ ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία χρησιμοποίησε τη λέξη «εκμετάλλευση».

Μεταξύ άλλων, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δέχθηκε ερώτηση για κάποιους συμπαίκτες της στην Μπλε ομάδα (Τζέιμς Καφετζής, Νίκος Μπάρτζης, Άννα Μαρία Βέλλη). -Έχει δοθεί η αίσθηση πως όταν μπήκε ο Σάκης Κατσούλης είχες δείξει τη δυσαρέσκειά σου και εκείνοι προσφέρθηκαν να σε βοηθήσουν, πιθανώς για να τον βγάλετε από το παιχνίδι.

Τελικά τι είχε συμβεί; «Η αλήθεια είναι ότι τους είχα πει την ιστορία με τον Σάκη. Δεν μπορώ να πω ψέματα. Τους είχα πει τον τρόπο που χωρίσαμε κ.τ.λ. Ο χωρισμός μας δεν ήταν κι από τους καλύτερους.

Συμβαίνει πολύ συχνά αυτό. Όταν μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι, εκείνοι περίμεναν μια άλλη αντιμετώπιση από εμένα. Περίμεναν την πρώτη αντιμετώπιση, εκείνη δηλαδή που έπαθα το σοκ. Πίστευαν ότι θα το συνεχίσω και γι’ αυτό προβληματίστηκαν. Μετά έγιναν κι άλλα πράγματα, δηλαδή εγώ τους εκμυστηρεύθηκα μια ιστορία κι εκείνοι τη χρησιμοποίησαν λίγο εναντίον μου. Όταν εμπιστεύεσαι κάποιους ανθρώπους και σε «προδίδουν», τότε απομακρύνεσαι. Και δένεσαι με τον άνθρωπο που ήξερες και πριν από το παιχνίδι. Ακόμη κι αν ήταν ο χειρότερος εχθρός σου, το παιχνίδι θα σε φέρει κοντά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 8:10 του video:


**** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Πρώτο "χτύπημα" Ατζούν σε Masterchef - Έκλεισε τρία κορυφαία ονόματα - Απάντηση σε... Κουτσόπουλο 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags