Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - Top Chef: Ανατροπή στο Top Chef - Βγήκε το trailer με... εντολή Ατζούν - Άμεσα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ (Vid)
Life
| 2021-08-25 17:41:00

Ανατροπή στο Top Chef - Βγήκε το trailer με... εντολή Ατζούν - Άμεσα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ (Vid)

Sportdog Team
Ανατροπή στο Top Chef - Βγήκε το trailer με... εντολή Ατζούν - Άμεσα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ (Vid)

Πότε μπαίνουν για γυρίσματα εξπρές και οι πρώτες πληροφορίες για το παιχνίδι μαγειρικής που έρχεται να... χτυπήσει το Masterchef.

Ατζούν Ιλιτζαλί - Top Chef: Μπορεί η απόπειρα «μεταγραφής» των τριών κριτών του MasterChef να μην ευοδώθηκε, αλλά αυτό δεν κράτησε πίσω την παραγωγή του Top Chef που επιστρέφει φέτος τηλεοπτικά, με μεγάλες προσδοκίες.

Το ριάλιτι μαγειρικής που είχαμε γνωρίσει μέσα από τον Αντ1 και φέτος θα προβληθεί ξανά στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, σε παραγωγή Acun Medya, μπαίνει εσπευσμένα σε γυρίσματα στις 26 Αυγούστου. Σκοπός ειναι τα πρώτα επεισόδια να μονταριστούν σε χρόνο ρεκόρ από το team της Acun Medya στην Κωνσταντινούπολη ώστε το Top Chef να κάνει πρεμιέρα 30 Αυγούστου! Η κεντρική ιδέα είναι τα γυρίσματα να βρίσκονται μόνο 4-5 μέρες πίσω από τα επεισόδια που παίζουν, στη λογική που ακολουθήθηκε και στο Survivor.

Οι κριτές και το εντυπωσιακό στούντιο

Τα ονόματα τα οποία τελικά θα δούμε στην κριτική επιτροπή θα είναι φρέσκα τηλεοπτικά, αλλά με μακρά πορεία στη γαστρονομική «σκηνή». Πρόκειται για τους Γιώργο Βενιέρη, Αστέριο Κουστούδη και ο Γκίκα Ξενάκη.

Το εντυπωσιακό στούντιο είναι σχεδόν έτοιμο να υποδεχτεί την Πέμπτη που νας έρχεται παίκτες και κριτές και να ξεκινήσει η μαγειρική «μάχη» που υπόσχεται χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ.

Δείτε το τρέιλερ που κυκλοφόρησε το μεσημέρι της Τετάρτης:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags