Facebook Pixel Survivor: Δεν τελείωσε η κόντρα μετά το Survivor - Οι δύο πασίγνωστοι παίκτες δεν λένε… ούτε γεια - Τι συνέβη!
Life
| 2021-08-27 23:42:00

Δεν τελείωσε η κόντρα μετά το Survivor - Οι δύο πασίγνωστοι παίκτες δεν λένε… ούτε γεια - Τι συνέβη!

Sportdog Team
Δεν τελείωσε η κόντρα μετά το Survivor - Οι δύο πασίγνωστοι παίκτες δεν λένε… ούτε γεια - Τι συνέβη!

Τα διάφορα που είχαμε δει στον νησί δεν νομίζουμε ότι είναι η πραγματική αιτία της κόντρας. Αμφότεροι μετά το παιχνίδι έδωσαν συνεντεύξεις και είπαν διάφορα, όμως κάτι κρύβεται ακόμα...

Survivor: Ο Κόρο ήταν σίγουρα μια ξεχωριστή φιγούρα στο νησί, με πολλές διακρίσεις ειδικά στο ψάρεμα. Τρελές ψαριές από τον Κόρο, μέχρι και ρεκόρ σε παγκόσμιο επίπεδο για το μεγαλύτερο ψάρι που έχουν πιάσει στο survivor έκανε.

Από την άλλη ο Τριαντάφυλλος, που σε οικονομικές απολαβές ήταν ο νικητής στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Κάνει μια δεύτερη καριέρα στο τραγούδι. Ετοιμάζει τα νέα του τραγούδια, αλλά και την μεγάλη του επιστροφή στις Αθηναϊκές πίστες τον χειμώνα.

«Κρατάει πολύ καιρό αυτή η κόντρα»

Είναι γνωστή η κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο, και εντύπωση κάνει ότι ακόμα και τώρα, συνεχίζεται. Από τις λίγες περιπτώσεις που προσωπική κόντρα μέσα στο παιχνίδι, συνεχίζεται και εκτός παιχνιδιού. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ κανείς από τους δύο πρώην συμπαίχτες δεν είπε τι ακριβώς τον ενοχλεί και μέχρι σήμερα δεν θέλουν ούτε ένα γεια μεταξύ τους. Τα διάφορα που είχαμε δει στον νησί δεν νομίζουμε ότι είναι η πραγματική αιτία της κόντρας.

Τι είπε στο OPEΝ

“Με κάποιους ανθρώπους δεν ταιριάζουν οι χαρακτήρες σου οπότε απλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Τριαντάφυλλο δεν έχουμε βρέθηκαν στον ίδιο χώρο. Πριν ένα μήνα περίπου στα γενέθλια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη που ήταν με το Τριαντάφυλλο φαμίλια αυτός δεν ήρθε.

” Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν δεν πήγε εξαιτίας της παρουσίας του αλλά και του Γιώργου Ασημακόπουλου ο Γιώργος Κόρομι συμπλήρωσε: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν ήταν να έρθει γιατί ήταν στην Ιταλία. Ήρθε απευθείας από το αεροδρόμιο αφού δέχτηκε δεκάδες κλήσεις από όλους μας. Όσο για τον Τριαντάφυλλο Δεν ξέρω γιατί δεν ήρθε, ίσως ήθελε να δει αν θα πάμε και να αποφάσιζε μετά.

Ο πρώην παίκτης του survivor αποκάλυψε επίσης ότι έκανε δοκιμαστικό με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κακκαβά για το πάνελ, υπήρχε χημεία αλλά δεν έχει κλείσει ακόμα τίποτα τηλεοπτικό ενώ έχει δεχτεί περισσότερες προτάσεις

Τι είχε δηλώσει πρόσφατα ο Κόρο

Ο Γιώργος Κορομι στο CIAO σχολίασε αρνητικά τα όσα αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος στον τελικό για τις σεξουαλικές επαφές ανάμεσα στον Αλέξη παπά και την Ελευθερία Ελευθερίου

"O Τριαντάφυλλος στον τελικό του παιχνιδιού είπε ότι το ζευγάρι που έκανε σεξ ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς. Δεν νομίζω να ήταν μπροστά για να το γνωρίζει. Είναι από τα κλασικά που κάνει ο Τριαντάφυλλος για να τραβήξει την προσοχή. Ακόμα κι αυτά που είπε για τον Σάκη και τη Μαριαλένα, ότι άκουγε κάτι χρούτσου χρούτσου στην καλύβα τους, δεν τα πιστεύω. Μακάρι η Ελευθερία και ο Αλέξης να έκαναν σεξ και να το απόλαυσαν κιόλας, γιατί το τοπίο ήταν ειδυλλιακό. Αλλά εγώ προσωπικά ούτε είδα ούτε άκουσα κάτι. Αλλά ακόμα κι αν έγινε κάτι μεταξύ τους, τι τον κόφτει τον Τριαντάφυλλο και βγαίνει και το λέει δημόσια; Για εμένα ήταν πολύ κακό αυτό που έκανε

Πώς θα αντιδρούσες αν ήσουν στη θέση του Αλέξη Παππά και αποκάλυπτε κάτι αντίστοιχο για εσένα; Μπορεί να του έκανα και μήνυση. Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Τριαντάφυλλος. Και σκέψου ότι ειπώθηκε αυτό το πράγμα παρουσία παιδιών"

 

Πηγή: sports365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags