Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor: Απίστευτο τι κάνει ο Ατζούν για να… κλέψει την τηλεθέαση - "Χτύπημα" και με πασίγνωστη ξανθιά (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-08-28 00:13:00

Απίστευτο τι κάνει ο Ατζούν για να… κλέψει την τηλεθέαση - "Χτύπημα" και με πασίγνωστη ξανθιά (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο τι κάνει ο Ατζούν για να… κλέψει την τηλεθέαση - "Χτύπημα" και με πασίγνωστη ξανθιά (ΦΩΤΟ)

Ο Τούρκος παραγωγός ξεκινάει πολύ δυνατά και πολύ γρήγορα στη νέα χρονιά, καθώς έχει πολλά δικά του προγράμματα στον ΣΚΑΪ. Η κίνηση-ματ για να κερδίσει τους τηλεθεατές και το εντυπωσιακό μοντέλο που θέλει να στείλει στον Άγιο Δομίνικο.

Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor: Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου θα κάνει τελικά πρεμιέρα το Top Chef στον ΣΚΑΪ, καθώς στην παραγωγή θεωρούν πως δεν πρέπει να χάσουν άλλο χρόνο.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα ήθελε και νωρίτερα, αλλά τεχνικά ήταν αδύνατο. Κι έτσι βολεύτηκε με την 5η Σεπτεμβρίου αφού θέλει να πιάσει στον ύπνο τα υπόλοιπα ριάλιτι μαγειρικής. Τελικά, το Survivor δεν βγαίνει από το αίμα του.

Μια και είπαμε για Survivor, η πρόταση για να πάει στον Άγιο Δομίνικο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έγινε. Κι εκείνη δεν ήταν αρνητική, όπως σας είχε αποκαλύψει προ ημερών και το sportdog.gr

Μάλιστα, στην Acun Medya, όπω διαβάζουμε στο iciao.gr, είναι σίγουροι για τη συμμετοχή της εκρηκτικής ξανθιάς. Πάντως, ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι η Αλεξάνδρα πέρασε και από άλλη εταιρεία παραγωγής. Και το ραντεβού μόνο άσχημα δεν πήγε.

 

Ποιος Σάκης; Αυτός είναι ο αγαπημένος Survivor του Ατζούν - Τον πήγε διακοπές, του δίνει εκπομπή (Vid)

 

Θυμάσαι που στις αρχές Ιουλίου, όταν ολοκληρώθηκε το φετινό Survivor στον ΣΚΑΙ, ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι και του επάθλου;

Ο Σάκης συνεχίζει να απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και η ζωή συνεχίζεται με καλοκαιρινές διακοπές, όσο ακόμα συνεχίζεται το καλοκαίρι.

Το τέλος του Survivor

Ο παραγωγός άλλωστε του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, είχε παραδεχτεί πως η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη στην Ελλάδα για το ριάλιτι επιβίωσης και είχε ποζάρει μαζί με τον νικητή Κατσούλη σε ένα σταθερό ποστ στον λογαριασμό του στο Instagram.

Αντζούν και Μπόγδανος μαζί στην Τουρκία

Έλα όμως που ο Ατζούν δεν συμπάθησε μοναχά τον Σάκη αλλά και ο φιναλίστ του τελικού Ηλίας Μπόγδανος μπήκε στην καρδιά του.

Ο Ηλίας που τις ημέρες αυτές απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης παρέα με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, φαίνεται πως παραμένει αγαπημένος πρώην παίκτης του Survivor για τον Αντζούν ο οποίος όχι μόνο τον φιλοξένησε στην Αλάτσα, περιοχή της Σμύρνης στην Τουρκία αλλά έκανε και το σχετικό στόρι στο Instagram.

Διάβασε ακόμα: Έκανε χαμό ο Μπόγδανος! Ο χορός και το γλέντι με την σύντροφό του μέχρι πρωίας (video)

Ο Αντζούν δείπνησε με μια παρέα παικτών από το τούρκικο Survivor και ανάμεσά τους βρέθηκε και ο Μπόγδανος με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ηλίας βρέθηκε στο σκάφος του Αντζούν στην Ελλάδα, οργώνοντας τις ελληνικές θάλασσες και ο Μπόγδανος έκανε και μια παράξενη αφιέρωση στον Τούρκο παραγωγό.

 

 

Ο μουσικός και τραγουδιστής αφιέρωσε μια βουτιά στον Ιλιτζαλί!

Μήπως το μέλλον του Ηλία θα είναι σε κάποια παραγωγή του Αντζούν; 

 

Πηγή: queen.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags