Facebook Pixel Νίκος Μουτσινάς - Survivor: Η... κλοπή του καλοκαιριού από Νίκο Μουτσινά - Συμφώνησε με παίκτη Survivor - "Χτύπημα" σε Ατζούν!
Life
| 2021-08-30 09:20:00

Η... κλοπή του καλοκαιριού από Νίκο Μουτσινά - Συμφώνησε με παίκτη Survivor - "Χτύπημα" σε Ατζούν!

Sportdog Team
Η... κλοπή του καλοκαιριού από Νίκο Μουτσινά - Συμφώνησε με παίκτη Survivor - "Χτύπημα" σε Ατζούν!

Κίνηση που δείχνει πάρα πολλά μετά τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες. Ο γνωστός παρουσιαστής πάει κόντρα στο κανάλι και στην Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ στέλνει και... μήνυμα στον Τούρκο παραγωγό για όσα θα ακολουθήσουν.

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλει να κάνει την ανατροπή και να κάνει δικό του το πιο καυτό όνομα της επικαιρότητας τους τελευταίους δύο μήνες, αφού τον γουστάρει τρελά όπως μαθαίνουμε.

Φυσικά μιλάμε για τον Σάκη Κατσούλη τον οποίο σύμφωνα με τις διαρροές τον απέρριψε η ίδια η Ιωάννα Μαλέσκου αφού δεν της άρεσε να έχει δίπλα της μια δυνατή προσωπικότητα. Τώρα όλα αυτά που γράφονται για δοκιμαστικά και ότι δεν γράφει στον φακό, τα ακύρωσε ήδη ο Σάκης λέγοντας ότι δεν έγινε ποτέ!

Ο Νίκος Μουτσινάς τον θέλει στην πρεμιέρα

Φυσικά το unfair του ΣΚΑΪ δεν ήταν και ότι καλύτερο, αφού όπως τόνισε και ο ίδιος ο νικητής του Survivor, έμειναν μόνο στις συζητήσεις και δεν τον ειδοποίησαν ποτέ για την απόφαση που πήραν να μην τον επιλέξουν για το πάνελ του Love It.

Ο Σάκης Κατσούλης όμως φαίνεται ότι είναι η πρώτη επιλογή του Νίκου Μουτσινά ο οποίος γουστάρει τρελά τον νικητή του Survivor και όπως μαθαίνουμε θα τον έχει καλεσμένο στο Καλό Μεσημεράκι στις 20 Σεπτεμβρίου που θα κάνει και πρεμιέρα, στέλνοντας βέβαια το δικό του μήνυμα προς κάθε πλευρά για το θέμα του Σάκη Κατσούλη και του Love It.

Άλλωστε ο Νίκος Μουτσινάς έχει καλές σχέσεις με όλους του τους καλεσμένους και δεν υπάρχει ούτε ένας που να έχει πει κάποιον κακό λόγο ή να κάνει κάποιο παράπονο για την εκπομπή είτε τον ίδιο τον Μουτσινά.

Το σίγουρο είναι ότι η εκπομπή της Μαλέσκου δεν τα πάει καθόλου καλά με το Survivor, αφού ακόμα και εκείνοι που πέρασαν απο το Love It χαμογελαστοί και όμορφοι δεν έχουν να πουν και τα καλύτερα για την αντιμετώπιση που έτυχαν, απο την Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της. Ενώ ολόκληρη η εκπομπή στηρίχθηκε στο Survivor απο την πρώτη μέρα που ξεκίνησε, κατάφεραν να δυσαρεστήσουν τους περισσότερους παίκτες. Ποιος θα ξεχάσει τις επισκέψεις που έκαναν Τζέιμς Καφετζής, Αννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης.

Ακόμα και τον Γιώργο Κόρομι, αποφάσισαν να τον εμφανίσουν μέρες μετά τον τελικό του Survivor αφού προτίμησαν να καλέσουν την Μαριαλένα πριν απο τον Κόρο που έπρεπε λόγω σειράς αποχώρησης να βρεθεί πρώτος στο πλατό. Με τον μόνο παίκτη που είχε μια διαφορετική συμπεριφορά ήταν με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος όμως επέλεξε να πάει στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και τους Σκορδά – Λιάγκα.

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags