Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανατροπή με τον ΠΑΟΚ - Σε αυτο κανάλι υπογράφει για τη Superleague - Απόφαση Σαββίδη
Life
| 2021-09-04 11:24:00

Ανατροπή με τον ΠΑΟΚ - Σε αυτο κανάλι υπογράφει για τη Superleague - Απόφαση Σαββίδη

Sportdog Team
Ανατροπή με τον ΠΑΟΚ - Σε αυτο κανάλι υπογράφει για τη Superleague - Απόφαση Σαββίδη

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν την κοινή επιθυμία να συμφωνήσουν με τον Δικέφαλο φυσικά να μην κάνει εκπτώσεις στα "θέλω" του.

ΠΑΟΚ: Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA συνεχίζονται και είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει κανένα ναυάγιο. Ετσι τα σενάρια που κυκλοφόρησαν χθες για αδιέξοδο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι αυτός που χειρίζεται αποκλειστικά το θέμα. Μπορεί ο Δικέφαλος να είναι πλέον η μοναδική ομάδα που δεν έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο αλλά δεν υπάρχει κανένας πανικός.

Πολύ απλά διότι αναφερόμαστε στον ΠΑΟΚ με ότι αυτό συνεπάγεται σε τηλεθέαση για το κανάλι που θα αποκτήσει τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του.

Και είναι προφανές πως από τη στιγμή που το Πρωτάθλημα αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου και όχι το προσεχές σαββατοκύριακο, υπάρχει ο χρόνος για την οριστική συμφωνία. Και οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ΠΑΟΚ και NOVA έχουν την κοινή επιθυμία να συμφωνήσουν με τον Δικέφαλο φυσικά να μην κάνει εκπτώσεις στα "θέλω" του.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags