Facebook Pixel Masterchef: Ανατροπή! Δύο αγαπημένοι παίκτες του Masterchef με εκπομπή - Άκυρο από τη Μαργαρίτα (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-09-07 09:20:00

Ανατροπή! Δύο αγαπημένοι παίκτες του Masterchef με εκπομπή - "Άκυρο" από τη Μαργαρίτα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ανατροπή! Δύο αγαπημένοι παίκτες του Masterchef με εκπομπή - "Άκυρο" από τη Μαργαρίτα (ΦΩΤΟ)

Πέρασαν τα τεστ, έπεισαν το κανάλι και πιάνουν άμεσα την κουτάλα για να βγουν ξανά στο γυαλί. Δεν θα συμβεί όμως το ίδιο με τη νικήτρια του περσινού Masterchef, η οποία ακόμα δεν έχει βρει αυτό που της ταιριάζει..

Masterchef: Τα τελευταία χρόνια το ριάλιτι μαγειρικής του STAR έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και οι παίκτες από τους δύο τελευταίους κύκλους, είτε κάνουν καριέρα στην τηλεόραση είτε βρίσκονται ως μάγειρες σε γνωστά εστιατόρια.

Δύο εξ αυτών πάντως, ιδιαιτέρως αγαπητοί στο κοινό, φέτος θα βρίσκονται σε πρωινή εκπομπή. Συγκεκριμένα, στην κουζίνα του Breakfast@STAR θα βρεθούν δύο πολύ γνωστά πρόσωπα. Που το κοινό αγάπησε μέσα από το MasterChef.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης συνεχίζει να μαγειρεύει κάθε πρωί στο STAR με τρεις εμφανίσεις την εβδομάδα. Tις υπόλοιπες δύο θα βλέπουμε τον Παύλο Χάππιλο στο πρώτο του τηλεοπτικό βήμα μετά το τέλος του MasterChef. Από ότι καταλαβαίνουμε η προσέγγιση της Μαργαρίτας Νικολαΐδη ναυάγησε, όπως γράφει και το iciao.gr

Ανατροπή με το νέο Masterchef - Η τεράστια αλλαγή σε σχέση με πέρυσι

Μπορεί το MasterChef 5 να τελείωσε πριν λίγους μήνες και το GNTM να μην έχει καν ξεκινήσει, αλλά στο STAR ήδη έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το MasterChef 6. Οι αιτήσεις άλλωστε ήδη έχουν ανοίξει και ο ανταγωνισμός αναμένεται πολύ δυνατός. Μην ξεχνάμε ότι αυτή τη σεζόν θα δούμε δύο νέα ριάλιτι μαγειρικής.

Το STAR, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και το Znews, στόχος του καναλιού είναι φέτος το MasterChef 6 να κάνει νωρίτερα πρεμιέρα. Πέρυσι είχε ξεκινήσει τέλη του Γενάρη, φέτος, όμως, θέλουν να κάνουν τη διαφορά. Έτσι, το ριάλιτι μαγειρικής θα ξεκινήσει αμέσως μετά το φινάλε του GNTM 4, το οποίο συνήθως έρχεται προς τα Χριστούγεννα.

Ο βασικός λόγος που το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς θέλει να ξεκινήσει το MasterChef νωρίτερα είναι για να προλάβει τον ανταγωνισμό, αλλά και τους παίκτες που θα θελήσουν να λάβουν συμμετοχή στα ριάλιτι μαγειρικής του ANT1 και του ΣΚΑΪ. Μπορεί το ριάλιτι του STAR να έχει χτίσει το κοινό του και να έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, αλλά όσο περισσότερες επιλογές για το κοινό, τόσο λιγότερες επιλογές για τις παραγωγές.

Οι προετοιμασίες από το STAR για το MasterChef 6 θα ξεκινήσουν πιο εντατικά από τον Οκτώβριο, που θα πλησιάζει η πρεμιέρα. Υπενθυμίζουμε ότι στο ριάλιτι θα επιστρέψουν οι κριτές Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης, που το κοινό έχει μέσα στην καρδιά του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags