Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Διπλή βόμβα Ατζούν για το νέο Survivor - Τρελά χρήμαα για νε πείσει δύο πασίγνωστες ξανθιές (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-09-09 09:01:00

Διπλή βόμβα Ατζούν για το νέο Survivor - Τρελά χρήματα για να πείσει δύο πασίγνωστες ξανθιές (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Διπλή βόμβα Ατζούν για το νέο Survivor - Τρελά χρήματα για να πείσει δύο πασίγνωστες ξανθιές (ΦΩΤΟ)

Ο Τούρκος παραγωγός ετοιμάζει ήδη το... κάστινγκ για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, ξεκίνησε και τα τηλέφωνα και προσπαθεί να κλείσει για τον Άγιο Δομίνικο δύο πολύ εντυπωσιακές γυναίκες.

Μετά το Big Brother, το Top Chef, το Bachelor και τα GNTM και Game Of Chefs που έρχονται, ήδη κάποιοι μετράνε αντίστροφα για το Survivor που το περιμένουν κοντά στα Χριστούγεννα.

Μάλιστα, ήδη ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ξεκινήσει τα τηλεφωνήματα για το νέο ριάλιτι επιβίωσης και έχει προσεγγίσει κάποια πολύ… δυνατά ονόματα. Σύμφωνα με το iciao.gr, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήδη έχει δεχθεί κλήση από την Acun Medya. Και δεν είναι καθόλου αρνητική, σε αντίθεση με πέρυσι. Φαίνεται ότι η Φάρμα της άνοιξε την όρεξη για τα ριάλιτι.

Το μεγάλο κόλπο του Τούρκου είναι να στείλει μαζί στον Άγιο Δομίνικο την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την Ιωάννα Τούνη! Είναι ο σούπερ στόχος. Πάντως, δύσκολο να πετύχει αυτό το διπλό μπαμ ο Ατζούν. Αν και η πρόταση που ετοιμάζεται θα είναι εντυπωσιακή.

Μεγάλη απόφαση Ατζούν για το νέο Survivor - "Κόπηκαν" οι πρώτοι διάσημοι

Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Ο Ατζούν έχει πάρει την απόφαση και είναι πλέον γεγονός. Το νέο Survivor δεν θα είναι  All Star. Αυτό επιθυμούσε να γίνει από την περασμένη χρονιά η εταιρεία παραγωγής του ΣΚΑΙ, αλλά αυτό δεν κατέστει εφικτό. 

Ευτυχώς ή δυστυχώς ούτε και φέτος θα δούμε την ειδική εκδοχή του All Star που οριστικά πηγαίνει για του χρόνου. Θα πάμε λοιπόν στο survivor 5 έτσι όπως το ξέρουμε. Αλλά λίγο πιο υποψιασμένο.

Ξεκίνησαν και επίσημα οι εργασίες για το νέο παιχνίδι επιβίωσης, και έχουν ξεκινήσει να χτυπάνε τα τηλέφωνα σε διάσημους υποψήφιους παίχτες.

Πότε θα το δούμε στις οθόνες μας;

Η μεγάλη του πρεμιέρα θα γίνει προς το τέλος Δεκεμβρίου. Πάνω στις Χριστουγεννιάτικες εορτές. Πρεμιέρα με πανηγυρικό χαρακτήρα. όπως αρμόζει άλλωστε στον “Βασιλιά των ριάλιτι!

Παρουσιαστής

Ο Γιώργος Λιανός έχει την απόλυτη στήριξη του Τούρκου παραγωγού και θα παραμείνει και στον πέμπτο κύκλο. Το μόνο ερωτηματικό είναι, αν θα δούμε στην παρουσίαση των αγωνισμάτων και δεύτερο παρουσιαστή. Κάποιον πρώην παίχτη ίσως. Ακόμα δεν έχουν αποφασίσει. Αλλά και πέρσι το ήθελαν και δεν το κατάφεραν, με τον Λιανό να είναι one man show.

Παίχτες

Ήδη ο Γιώργος Λιανός το ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την βραδιά του μεγάλου τελικού. Οι αιτήσεις ξεκίνησαν, και οι νέοι θα είναι με πολύ υψηλά αθλητικά στάνταρ. Είτε πρόκειται για διάσημους είτε για μαχητές. Φυσικά να περιμένουμε νέο ρεκόρ αιτήσεων.

Θα υπάρχει ένα κράμα από  νέους παίχτες και με διάσημους πολύ δυνατά ονόματα, αλλά όλοι θα έχουν εξαιρετικές αθλητικές ικανότητες.

Να ξεχάσετε διάσημους με μέτριες ικανότητες και να υστερούν στον στίβο μάχης. Στην παραγωγή έχουν πιάσει το μήνυμα και θέλουν στίβους μάχης πολύ συναρπαστικούς. Όχι να είναι υπόθεση 3-4 παιχτών.

Επίσης έχουν αποφασίσει για ακόμα πιο σκληρά αγωνίσματα..

Το θέμα είναι ότι ξεκίνησαν οι προετοιμασίες, και μπορεί τα νέα να βγαίνουν με το σταγονόμετρο, αλλά μετράμε πλέον αντίστροφα για Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags