Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλονιστική αποκάλυψη από τη Χριστίνα Βραχάλη: "Έχασα τη δουλειά μου γιατί..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-09-17 17:19:00

Συγκλονιστική αποκάλυψη από τη Χριστίνα Βραχάλη: "Έχασα τη δουλειά μου γιατί..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συγκλονιστική αποκάλυψη από τη Χριστίνα Βραχάλη: "Έχασα τη δουλειά μου γιατί..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για το μέλλον της στο ΟΡΕΝ, την αδερφή της και το πρόβλημα υγείας που έχει, το κίνημα metoo καθώς και για τα προσωπικά της και τη φιλική σχέση της με την Γ. Λιβάνη

Σε μία εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Χριστίνα Βραχάλη στο Πρωινό και τον δημοσιογράφο, Θάνο Βάγιο. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αδερφή της , τη γνωστή στιχουργό, Ελεάνα Βραχάλη, που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας και το metoo.

 

«Προφανώς μου έχουν συμβεί κι εμένα πράγματα, έχασα δουλειά. Η αντίδρασή μου ήταν ενός νέου παιδιού που γυρνάει στο σπίτι και κλαίει» εξομολογήθηκε η αθλητικογράφος.

Όσον αφορά στην αδερφή της, Ελεάνα Βραχάλη, ανέφερε: «Η Ελεάνα είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων. Έχει καταφέρει να την αγαπήσει ο κόσμος μέσα από τα λόγια της και μέσα από τη δουλειά της. Δεν έχει επιδιώξει ποτέ προβολή και έκθεση. Είμαι περήφανη που το μοιράστηκε και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο το γεγονός ότι επικοινώνησε την περιπέτεια και τη ζωή της. Τα πρώτα χρόνια ήταν πολύ σκληρά. Είναι σκηνές που δεν θα ήθελα να πω…»

Η Χριστίνα Βραχάλη αποχώρησε από την αθλητική εκπομπή της Κυριακής, θα παρουσιάζει μόνο το αθλητικό δελτίο ενώ θα βρίσκεται και στο Dancing with the Stars.

Δες το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags