Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Ουγγαρέζου σε Μενεγάκη - Μπήκε σε κορυφαίο ριάλιτι και δεν το ήξερε κανείς (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-09-17 16:54:00

Αποκάλυψη Ουγγαρέζου σε Μενεγάκη - Μπήκε σε κορυφαίο ριάλιτι και δεν το ήξερε κανείς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Ουγγαρέζου σε Μενεγάκη - Μπήκε σε κορυφαίο ριάλιτι και δεν το ήξερε κανείς (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς, αλλά και για την πρώτη φορά που τον είδαμε στην τηλεόραση.

Λίγο μετά την έναρξη της σημερινής της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει μία αρκετά προσωπική ερώτηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχετικά με τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς, με αφορμή τον σκύλο του, τον Κούπερ.

Ο καιρός έχει περάσει και πλέον και οι δύο μιλάνε με μεγάλη άνεση για τον χωρισμό του. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα σε δηλώσεις του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε ξεκαθαρίσει πως την αγαπά πολύ και την εκτιμά σαν άνθρωπο, αλλά δεν του λείπει.

«Ήθελα να σε ρωτήσω τον σκύλο τον είχες κάνει δώρο στο πρώην κορίτσι σου, χωρίσατε πως έμεινε σε σένα το σκυλάκι, ή το μοιράζεστε», είπε η Ελένη Μενεγάκη, αναφερόμενη στην σχέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Ιλένια Ουίλιαμς.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από τη μεριά του, της απάντησε: «Έπρεπε στην αρχή που ο καθένας ήθελε τον χρόνο του, τον πήρα εγώ γιατί μπορούσα να τον πάω παντού. Είχα την ευχέρεια να πηγαίνω παντού με τον σκύλο και εδώ θα τον φέρω».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και την αποκάλυψή του για το ριάλιτι που έχει πάει:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags