Facebook Pixel Ελένη Μενεγάκη: Απίθανη γκάφα από την Ελένη Μενεγάκη στον… αέρα - Τρομερό "χουνέρι" στην Ελεονώρα Μελέτη (Vid)
Life
| 2021-09-18 01:04:00

Απίθανη γκάφα από την Ελένη Μενεγάκη στον… αέρα - Τρομερό "χουνέρι" στην Ελεονώρα Μελέτη (Vid)

Sportdog Team
Απίθανη γκάφα από την Ελένη Μενεγάκη στον… αέρα - Τρομερό "χουνέρι" στην Ελεονώρα Μελέτη (Vid)

Με ένα απίθανο λάθος, που σκόρπισε γέλια στους συνεργάτες και μάλλον… νεύρα στις άλλες εκπομπές του καναλιού, ξεκίνησε η «Βασίλισσα» στο MEGA.

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από απουσία ενός έτος επέστρεψε στα τηλεοπτικά δρώμενα, μέσα από την καινούρια της εκπομπή στο MEGA.

Η… Βασίλισσα χρειάστηκε χρόνο για να προσαρμοστεί, καθώς όπως παραδέχθηκε και η ίδια, είχε κάπως χάσει τους ρυθμούς της. Μάλιστα, από τις πρώτες κιόλας μέρες έκανε μία μεγάλη γκάφα, που την… πλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Συγκεκριμένα, η Μενεγάκη έδωσε λάθος τηλέφωνο στον «αέρα» της εκπομπής, καθώς αντί να δώσει το νούμερο που έπρεπε να παίρνουν οι τηλεθεατές, έδωσε αυτό που αντιστοιχεί στο γραφείο της Μελέτη, με συνέπεια να… μην σταματάει να χτυπάει.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ στο 3,10'':

 

 

Οι πρώτοι τσακωμοί για Μενεγάκη στο MEGA - Ποιες παρουσιάστριες... στράβωσαν - Απόφαση Μαρινάκη

Στο Mega πλέον έχει πάει η μισή ελληνική τηλεόραση και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες γκρίνιες.

Μπορεί η βασίλισσα του καναλιού να είναι η Ελένη Μενεγάκη όμως και οι υπόλοιπες επιθυμούν μία θέση στο βασίλειο του μεγάλου καναλιού.

Και όπου μαζεύονται πολλές ντίβες αργεί να ξημερώσει…

Διότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες συνομιλίες από κάποιες κυρίες της τηλεόρασης για τα καμαρίνια αλλά και για το μέγεθος του πλατό σε σύγκριση με αυτό της Ελένης Μενεγάκη.

Η διοίκηση του καναλιού πάντως ευελπιστεί ότι η Ελένη θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα τουπρογράμματος για αυτό και έχει δώσει στηνξανθιά παρουσιάστρια ότι έχει ζητήσει.

Όλες οι υπόλοιπες έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα αν και όπως μαθαίνουμε έχουν πει ήδη μεζούρες για να μετρήσουν τα τετραγωνικά των τηλεοπτικών πλατό.

ΠΗΓΗ: ciao.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags