Facebook Pixel Sportdog.gr | ΣΑΣΜΟΣ - ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕ - Ποιος είναι ο φονιάς του Στεφανή; Ο Νικηφόρος δίνει την απάντηση! (Vid)
Life
| 2021-09-21 17:42:00

ΣΑΣΜΟΣ - ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕ - Ποιος είναι ο φονιάς του Στεφανή; Ο Νικηφόρος δίνει την απάντηση! (Vid)

Sportdog Team
ΣΑΣΜΟΣ - ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕ - Ποιος είναι ο φονιάς του Στεφανή; Ο Νικηφόρος δίνει την απάντηση! (Vid)

Ο Νικηφόρος, ο γιος του Στεφανή,  αποκαλύπτει τις εξελίξεις στον «Σασμό». Ποιος δολοφόνησε τον πατέρα του; Ο Γιώργος Αμούτζας, o οποίος υποδύεται τον Νικηφόρο στη δημοφιλή σειρά του Alpha που σημειώνει καθημερινά πρωτιές στην τηλεθέαση μίλησε στο «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Θα μιλήσει ο Μανόλης; «Ο Μανόλης είναι ο κολλητός φίλος του Νικηφόρου. Γνωρίζει ποιοι άνθρωποι είναι σημαντικοί για τον Νικηφόρο, γι αυτό δεν θα του πει για τον δολοφόνο για να μην τον ξαναπληγώσει. Συν τοις άλλοις οι καταστάσεις δεν του επιτρέπουν να μιλήσει , αλλά είναι και πολύ κλειστό παιδί. Δυσκολεύεται να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του. Το να μοιραστεί αυτό το οποίο  έχει δει, που δεν είναι και κάτι ξεκάθαρο, μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη αναταραχή» απαντά ο Γ.Αμούτζας.

Το όπλο που σκότωσε τον Στεφανή μπορεί να σήκωσαν ο Παντελής Αγγελάκης (ο καφετζής του χωριού), ο Κώστας (ο σύζυγος της Άσπας, με την οποία διατηρεί παράνομη ερωτική σχέση ο Στεφανής), ο Πετρής Βρουλάκης  (υπήρχε η διαμάχη για το χωράφι) και ο Μαθιός. Ως Νικηφόρος «θεωρώ ότι ο Μαθιός δεν είναι ύποπτος. Θα δούμε μια ωραία σχέση να εξελίσσεται μεταξύ Νικηφόρου και Μαθιού... Οι τηλεθεατές θα μάθουν σύντομα τον δολοφόνο....» εξηγεί ο Γ.Αμούτζας. Και προσθέτει ότι «ο Νικηφόρος θα αργήσει να μάθει την αλήθεια. Είναι σαν τραγικός ήρωας:  θα συμβαίνουν πράγματα που θα τα ξέρουν οι τηλεθεατές, οι γύρω του κι όχι ο ίδιος. Επίσης, ο Νικηφόρος θα βλέπει εφιάλτες γιατί δεν θα μπορεί να ξεπεράσει την εικόνα να του ετοιμοθάνατου πατέρα του, ο οποίος προσπαθεί να του ψελλίσει κάτι, προφανώς τον δολοφόνο του,  αλλά τελικά δεν τα καταφέρνει. Είναι κάτι που τον βασανίζει. Είναι η φράση που δεν ολοκλήρωσε ο πατέρας του...».

Δείτε απόψε, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 21:00

Επεισόδιο 11

Ο Νικηφόρος σπαράζει πάνω από τον χτυπημένο Στεφανή! Όλο το χωριό είναι ανάστατο. Ποιος είναι ο φονιάς; Η Άσπα σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί πως ο Κώστας της έχει πει ψέματα, η Μαρίνα από την άλλη αγωνιά για τον Πέτρο, που λείπει απ΄ το πρωί. Οι έρευνες της αστυνομίας  ξεκινούν, στο καφενείο όμως, ήδη μιλάνε όλοι για τη βεντέτα και τα δελτία των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών έχουν πάρει φωτιά. Η Καλλιόπη σίγουρη ότι ο Βρουλάκης είναι ένοχος πάει στο σπίτι της Βασιλικής να τη στηρίξει.

Η Αργυρώ συναντιέται με τον Αστέρη όλο θυμό και αγωνία. Τα πράγματα γι’ αυτούς έχουνε πια φτάσει σε αδιέξοδο, μπορεί, όμως, τουλάχιστον να βοηθήσει τον αδελφό της, που κινδυνεύει να βρεθεί ύποπτος για τον φόνο.  Ο μόνος, ωστόσο, που είδε πραγματικά τον δολοφόνο, είναι ο Μανόλης!

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

Δείτε το sneak preview εδώ:

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags