Facebook Pixel Νίκος Ευαγγελάτος - MEGA: Η γυναίκα που "αποθέωσε" ο Νίκος Ευαγγελάτος On camera - Διέκοψε την εκπομπή του - Τι ανακοίνωσε!
Life
| 2021-09-22 09:40:00

Η γυναίκα που "αποθέωσε" ο Νίκος Ευαγγελάτος On camera - Διέκοψε την εκπομπή του - Τι ανακοίνωσε!

Sportdog Team
Η γυναίκα που "αποθέωσε" ο Νίκος Ευαγγελάτος On camera - Διέκοψε την εκπομπή του - Τι ανακοίνωσε!

Ο γνωστός δημοσιογράφος-παρουσιαστής προέβη σε μία κίνηση που δεν μας έχει συνηθίσει μέσα από την εκπομπή του στο MEGA.

Τη Νίκη Λυμπεράκη υποδέχτηκε με θερμά λόγια στο Live News ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Η δημοσιογράφος προστέθηκε πρόσφατα στο team του Mega και αναμένεται να αναλάβει βραδινή πολιτική εκπομπή.

«Θα κάνω κάτι με πολλή μεγάλη χαρά. Η δημοσιογραφική ομάδα του Mega  μεγαλώνει και μεγαλώνει όχι μόνο σε αριθμό αλλά και σε ποιότητα. Να καλησπερίσω τη Νίκη Λυμπεράκη που έχει ενταχθεί στο δημοσιογραφικό επιτελείο του Mega. Ζήτησα να είναι εδώ για να την καλωσορίσουμε όλοι» είπε ο δημοσιογράφος.

Κατόπιν ζήτησε το σχόλιό της για το θέμα των αρνητών του κορονοϊού.

 

Δεν το περίμενε με τίποτα ο Νίκος Ευαγγελάτος - Γερή… σφαλιάρα - Η ανακοίνωση που τον σόκαρε

Νίκος Ευαγγελάτος: Μετά από περίπου έναν μήνα κανονικού προγράμματος, τα κανάλια αρχίζουν πλέον σιγά – σιγά να βγάζουν τα πρώτα συμπεράσματά τους για τη νέα σεζόν. Κάποιοι έχουν ξεκινήσει πολύ δυνατά κι έχουν κερδίσει την τηλεθέαση, κάποιοι ακόμα… ψάχνονται και κάποιοι «ζορίζονται».

 

Ο Νίκος Ευαγγελάτος λοιπόν, που θυμίζουμε ήταν από τους πρώτους που γύρισε στην Αθήνα για να κάνει εκπομπή στο MEGA στις 23 Αυγούστου, μπορεί να ξεκίνησε πολύ καλά, όμως τις τελευταίες ημέρες ο ανταγωνισμός έχει φουντώσει.

 

Άλλωστε, η εκπομπή του είναι… σκληρά δημοσιογραφική, τη στιγμή που απέναντι στα άλλα κανάλια υπάρχουν κυρίως ψυχαγωγικά προγράμματα. Όπως φαίνεται λοιπόν από τον πίνακα της τηλεθέασης, τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει χάσει την πρωτιά και καλείται άμεσα να επιστρέψει. Άλλωστε, από την διοίκηση του καναλιού στηρίζουν απόλυτα την εκπομπή και ποντάρουν πολλά σε αυτήν!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags