Facebook Pixel Sportdog.gr | ALPHA: ΣΑΣΜΟΣ - Είναι ο Πετρής ο δολοφόνος του Στεφανή; Ο Κώστας Νικούλι απαντά!
Life
| 2021-09-22 16:43:00

ALPHA: ΣΑΣΜΟΣ - Είναι ο Πετρής ο δολοφόνος του Στεφανή; Ο Κώστας Νικούλι απαντά!

Sportdog Team
ALPHA: ΣΑΣΜΟΣ - Είναι ο Πετρής ο δολοφόνος του Στεφανή; Ο Κώστας Νικούλι απαντά!

«Θα ακολουθήσουν κι άλλα φονικά, μέχρι τον “Σασμό”» αποκαλύπτει ο Κώστας Νικούλι. Ο Πετρής της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός», βάση των εξελίξεων βρίσκεται στο στόχαστρο, αφού ολόκληρο το χωριό τον έχει ενοχοποιήσει για τον φόνο του Στεφανή. «Η αποκάλυψη της πλήρους ιστορίας θα πάρει λίγο χρόνο. Ο δραματουργικός ιστός  για το ποιος σκότωσε τον Στεφανή θα είναι σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη της ιστορίας» εξηγεί ο Κώστας Νικούλι στο «Happy Day»  και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Με κάποιο τρόπο ο Στεφανής πέθανε από όλο το χωριό κι από τα ίδια του τα λάθη. Όλοι φοβούνται όλοι θα ήθελαν να τον σκοτώσουν… Από τον Κώστα, τον σύζυγο της Άσπας, και διάφοροι άλλοι…». Το ερώτημα για το ποιος σκότωσε τον Στεφανή θα πλανάται κι ο «τηλεθεατής θα πάρει την απόστασή του».

Αναφερόμενος για τον πώς πήρε το ρόλο ο Κώστας Νικούλι υπογράμμισε ότι έκανε αρκετές οντισιόν και ότι «βρήκε σύνδεση με τον σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλο» για το πώς θα δουλέψουν τον συγκεκριμένο ρόλο.

Δείτε απόψε, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 21:00

Επεισόδιο 12

Η Αργυρώ δίνει άλλοθι στον Πέτρο για την ημέρα του φόνου, την ώρα που οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Μανόλης πέφτει σε αντιφάσεις, κινώντας τις υποψίες της αστυνομίας.

Η Άσπα ομολογεί στην Αργυρώ τη σχέση που είχε με τον Στεφανή, ενώ η Μαρίνα θα ξεσπάσει στον Αντώνη για τις υποψίες του προς τα παιδιά της. Η ημέρα της κηδείας θα αναζωπυρώσει την έχθρα δεκαετιών μεταξύ των δύο οικογενειών, και η σχέση Αστέρη-Αργυρώς θα κλυδωνιστεί επικίνδυνα. Ο Μανόλης βασανίζεται από εφιάλτες, γνωρίζοντας την φρικτή αλήθεια για το έγκλημα…

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags