Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Γι' αυτό έριξε... χυλόπιτα στον Ατζούν ο Αγγελόπουλος - Απίστευτη η συμφωνία που έκλεισε (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-09-27 13:12:00

Γι' αυτό έριξε... χυλόπιτα στον Ατζούν ο Αγγελόπουλος - Απίστευτη η συμφωνία που έκλεισε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Γι' αυτό έριξε... χυλόπιτα στον Ατζούν ο Αγγελόπουλος - Απίστευτη η συμφωνία που έκλεισε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρώην νικητής του Survivor παρά τις πιέσεις του Τούρκου παραγωγού για να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε η τελευταία κρούση από πλευράς Ατζούν στον Ντάνο. Μέλος της Acun Medya και όχι ο ίδιος ο Τούρκος μίλησε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο για το Survivor. Αλλά η απάντηση του τελευταίου δεν άλλαξε. «Ναι» δεν ακούστηκε ποτέ και ο Ατζούν πάει για άλλα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Ντάνος όχι μόνο δεν πρόκειται να πάει στον Άγιο Δομίνικο, όπως διαβάσαμε στο iciao.gr, αλλά μην αποκλείσετε και να βρεθεί απέναντι από το Survivor. Οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν αποκλείεται να τον δούμε σε ριάλιτι που θα παίζει σε άλλο κανάλι την ίδια ώρα με το ριάλιτι επιβίωσης,

Πριν από αυτό όμως, ο Ντάνος θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του σαν ηθοποιός, καθώς αναμένεται να συμετάσχει σειρά που θα γυριστεί σε Αμερική αλλά και ελληνικά νησιά.

 

 

Μεγάλη βόμβα Ατζούν στον ΣΚΑΪ με πασίγνωστο παρουσιαστή - Εξελίξεις με Λιανό και Survivor

 

Πολλές εκπλήξεις είχε η πρεμιέρα του The Voice. Μία από αυτές ήταν η παρουσία του… διαγωνιζόμενου Νίκου Μουτσινά. Μπορεί καμία καρέκλα να μη γύρισε, αλλά όταν οι coaches αντιλήφθηκαν την παρουσία του επικράτησε πανικός. Άλλωστε, ο Μουτσινάς είναι… μανούλα στο να προκαλεί πανικό.

 

Με αφορμή λοιπόν όσα έγιναν στο The Voice, διαβάζουμε στο iciao.gr, πως ο παρουσιαστής είναι από τις αδυναμίες του Ατζούν. Και τον ήθελε όταν ο Λιανός έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο για την παρουσίαση του μουσικού ριάλιτι. Τελικά, υπερίσχυσε η πρόταση του ΣΚΑΪ για τη Δούκισσα Νομικού. Ο Τούρκος το δέχθηκε με τα χίλια ζόρια, αφού ο Μουτσινάς δεν μπορούσε.

 

Ουσιαστικά ο Ατζούν δεν ήθελε τη Νομικού σε αυτό το πόστο. Και φαινόταν από… μίλια μακριά. Μάλιστα για την πτώση της τηλεθέασης είχε κατηγορηθεί (άδικα πολλές φορές) η Δούκισσα. Τώρα εκείνη βρίσκεται εκτός ΣΚΑΪ. Λέτε η επιθυμία του Τούρκου όταν ξεκινήσει το Survivor για Μουτσινά στο Voice να γίνει πραγματικότητα;

 

 

 

 

Η λίστα Ατζούν για τους "Διάσημους" του νέου Survivor - Πασίγνωστος ηθοποιός και πρώην άσος της ΑΕΚ

 

Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Δεν θα γίνουν πράξη τελικά οι σκέψεις που είχαν Ατζούν και ΣΚΑΙ για ένα Survivor All Star. Ποια είναι τα πρώτα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι και πότε θα βγει στον αέρα το Survivor 5;

 

To κλασικό και αγαπημένο Survivor έρχεται για ακόμα μια χρονιά από τον ΣΚΑΙ αφού η εκδοχή του all star… ναυάγησε. Το δίδυμο Ντάνος – Σάκης Κατσούλης που όλοι περίμεναν, τελικά δε θα το δούμε.

 

Survivor 5: Τα πρώτα ονόματα στη λίστα

 

O Ατζούν δεν κατάφερε να συνθέσει μια δυνατή ομάδα από παίκτες των προηγούμενων Survivor και εγκατάλειψε την ιδέα για All Star. Στα τέλη Δεκεμβρίου όμως θα δούμε το Survivor 5, με την δομή που το γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Δηλαδή μαχητές εναντίων διάσημων. Τα πρώτα ονόματα, μάλιστα, έκαναν ήδη την εμφάνιση τους…

 

Ο πρωταθλητής ποδηλασίας, Γιώργος Χειμωνέτος, που αρκετές φορές έχει ακουστεί για το Survivor, αυτή τη φορά φαίνεται πως θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο. Ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης, ο οποίος απουσιάζει το τελευταίο διάστημα από τα τηλεοπτικά δρόμενα, βρίσκεται επίσης ψηλά στη λίστα.

 

 

Για τη συνέχεια είναι δύο πρόσωπα από το χώρο του αθλητισμού. Ο ποδοσφαιριστής Σάββας Γκέντσογλου αλλά και η αθλήτρια του άλματος, Βούλα Παπαχρήστου. Για το τέλος ένα όνομα έκπληξη αφού ο καλλίγραμμος τενόρος, Βασίλης Κούρτης, είναι ένα πρόσωπο που δεν είχε ακουστεί μέχρι σήμερα.

 

Τα  casting για τους μαχητές αναμένεται να ξεκινήσουν στα μέσα Οκτώβρη, με το ριάλιτι επιβίωσης να βγαίνει στον αέρα λίγο μετά τα Χριστούγεννα!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags