Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor: Η πρώτη τεράστια ήττα για Ατζούν - Ποιο πρόγραμμα… τρώει το ριάλιτί του - Νέα ημερομηνία για Survivor
Life
| 2021-09-29 09:40:00

Η πρώτη τεράστια ήττα για Ατζούν - Ποιο πρόγραμμα… τρώει το ριάλιτί του - Νέα ημερομηνία για Survivor

Sportdog Team
Η πρώτη τεράστια ήττα για Ατζούν - Ποιο πρόγραμμα… τρώει το ριάλιτί του - Νέα ημερομηνία για Survivor

Ο ΣΚΑΪ πήρε την απόφαση και "κατεβάζει" άμεσα το Top Chef, βάζοντας στη θέση του άλλα προγράμματα για να καλύψουν το κενό. Γιατί όμως το... μαχαίρι τα φέρνει όλα τούμπα και στο ριάλιτι επιβίωσης του Τούρκου παραγωγού;

Το Top Chef ήταν μια νέα παραγωγή του γνωστού μας Ατζούν από το survivor. Ξεκίνησε για να χτυπήσει το MasterChef αλλά τελικά ήταν σκέτη απογοήτευση, και όλοι ψάχνονται για τα πολύ χαμηλά νούμερα.

Πλέον η τηλεθέαση είναι εντελώς απογοητευτική και είναι μόνιμα κάτω από 5%. Αλλά το χθεσινό 2,9 είναι για αυτοκτονία. Όλοι στην παραγωγή τραβάνε τα μαλλιά της

Οι κριτές δεν μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στον διαγωνισμό του Top Chef αλλά από την άλλη και οι παίχτες δεν έχουν καταφέρει να έρθουν κοντά με το τηλεοπτικό κοινό.

Από την άλλη  οι ανταγωνιστές τους στον ΑΝΤ1  Game Of Chefs, ανεβαίνουν και βλέπουν πλέον δεκάρια. Τώρα που μπαίνουν στις ομαδικές δοκιμασίες αναμένεται να ανέβουν ψηλότερα σε τηλεθέαση.

Ο Τούρκος παραγωγός αφού αξιολόγησε την κατάσταση πήρε την απόφαση να κατέβει άμεσα το ριάλιτι.  Πρότεινε στον ΣΚΑΙ να βάλει κάτι άλλο στην θέση του μέχρι να βγει το Survivor.

Στο κανάλι είχαν δώσει μια μικρή διορία, αλλά βλέποντας ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη αποφάσισαν να κατέβει ο μαγειρικός διαγωνισμός.

Σε δύο εβδομάδες θα έχει ολοκληρωθεί με συνοπτικές διαδικασίες. Μια ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΑ για τον ΣΚΑΙ, αλλά και μια μεγάλη ήττα του “Βασιλιά” των ριάλιτι Ατζούν Ιλιτζαλί.

Όπως μάθαμε στην θέση τους θα μπουν ταινίες, και το The Voice που από δύο ημέρες την εβδομάδα θα πάει στις τρεις.

Επίσης θα τρέξουν πολύ οι διαδικασίες έτσι ώστε να ανεβεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το Survivor.

Πηγή: sports365.gr

Ανατροπή στο Survivor με απόφαση Ατζούν - Ρίχνει χρήμα, αυτοί θα είναι οι διάσημοι

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του περσινού Survivor είναι λογικό και επόμενο ο ΣΚΑΪ να επιθυμεί διακαώς να βγάλει στον αέρα και το νέο κύκλο του παιχνιδιού. Την ίδια επιθυμία έχει και ο Acun Ilicali και ήδη έχει κάνει συζητήσεις τόσο με στελέχη του σταθμού, όσο και με άτομα της Acun Medya προκειμένου να αποφασίσουν πότε θα βγει και κυρίως τι μορφή θα έχει το νέο Survivor.

Αυτό που ακουγόταν μέχρι τώρα ήταν ότι ο Τούρκος παραγωγός προσανατολίζεται στο να φτιάξει ένα All Star Survivor με παίκτες που γνωρίσαμε από τα προηγούμενα ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι τις προηγούμενες μέρες ήρθε σε επικοινωνία με παίκτες από τους πρώτους κύκλους προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τη διάθεσή τους να συμμετέχουν σε έναν επόμενο κύκλο του reality επιβίωσης. Αρκετοί από αυτούς ήταν θετικοί.

Ωστόσο, το μπάτζετ της συγκεκριμένης παραγωγής ξέφευγε κατά πολύ. Διότι, όπως ακούγεται, υπήρξαν παίκτες που ζήτησαν πενταψήφιο αριθμό εβδομαδιαίας αποζημίωσης, κάτι που εκτοξεύει το κόστος του κάθε επεισοδίου στα ύψη.

Έτσι, το σχέδιο για ένα All Star Survivor σύντομα εγκαταλείφθηκε και επανήλθε η πρόταση για ένα κανονικό ριάλιτι επιβίωσης με διάσημους και μαχητές. Ωστόσο, ούτε αυτή η λύση φαίνεται να ικανοποιεί τον Τούρκο παραγωγό ο οποίος ξέρει ότι πρέπει να ανεβάσει τον πήχη αν θέλει το επόμενο Survivor να κάνει την τηλεθέαση του προηγούμενου.

Έτσι, στις τελευταίες συζητήσεις που έγιναν επιλέχθηκε μια μέση λύση. Να δημιουργηθεί ένα παιχνίδι με Μαχητές και Διάσημους, αλλά στην ομάδα των Celebrities να υπάρχουν και 4 – 5 παίκτες που συμμετείχαν σε προηγούμενα Survivor.

Ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια από τους προηγούμενους αφού αναμένεται να ξεκινήσει λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

Πηγή: znews.gr

Μεγάλη βόμβα Ατζούν στον ΣΚΑΪ με πασίγνωστο παρουσιαστή - Εξελίξεις με Λιανό και Survivor

Πολλές εκπλήξεις είχε η πρεμιέρα του The Voice. Μία από αυτές ήταν η παρουσία του… διαγωνιζόμενου Νίκου Μουτσινά. Μπορεί καμία καρέκλα να μη γύρισε, αλλά όταν οι coaches αντιλήφθηκαν την παρουσία του επικράτησε πανικός. Άλλωστε, ο Μουτσινάς είναι… μανούλα στο να προκαλεί πανικό.

Με αφορμή λοιπόν όσα έγιναν στο The Voice, διαβάζουμε στο iciao.gr, πως ο παρουσιαστής είναι από τις αδυναμίες του Ατζούν. Και τον ήθελε όταν ο Λιανός έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο για την παρουσίαση του μουσικού ριάλιτι. Τελικά, υπερίσχυσε η πρόταση του ΣΚΑΪ για τη Δούκισσα Νομικού. Ο Τούρκος το δέχθηκε με τα χίλια ζόρια, αφού ο Μουτσινάς δεν μπορούσε.

Ουσιαστικά ο Ατζούν δεν ήθελε τη Νομικού σε αυτό το πόστο. Και φαινόταν από… μίλια μακριά. Μάλιστα για την πτώση της τηλεθέασης είχε κατηγορηθεί (άδικα πολλές φορές) η Δούκισσα. Τώρα εκείνη βρίσκεται εκτός ΣΚΑΪ. Λέτε η επιθυμία του Τούρκου όταν ξεκινήσει το Survivor για Μουτσινά στο Voice να γίνει πραγματικότητα;

 

Η λίστα Ατζούν για τους "Διάσημους" του νέου Survivor - Πασίγνωστος ηθοποιός και πρώην άσος της ΑΕΚ

Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Δεν θα γίνουν πράξη τελικά οι σκέψεις που είχαν Ατζούν και ΣΚΑΙ για ένα Survivor All Star. Ποια είναι τα πρώτα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι και πότε θα βγει στον αέρα το Survivor 5;

To κλασικό και αγαπημένο Survivor έρχεται για ακόμα μια χρονιά από τον ΣΚΑΙ αφού η εκδοχή του all star… ναυάγησε. Το δίδυμο Ντάνος – Σάκης Κατσούλης που όλοι περίμεναν, τελικά δε θα το δούμε.

Survivor 5: Τα πρώτα ονόματα στη λίστα

O Ατζούν δεν κατάφερε να συνθέσει μια δυνατή ομάδα από παίκτες των προηγούμενων Survivor και εγκατάλειψε την ιδέα για All Star. Στα τέλη Δεκεμβρίου όμως θα δούμε το Survivor 5, με την δομή που το γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Δηλαδή μαχητές εναντίων διάσημων. Τα πρώτα ονόματα, μάλιστα, έκαναν ήδη την εμφάνιση τους…

Ο πρωταθλητής ποδηλασίας, Γιώργος Χειμωνέτος, που αρκετές φορές έχει ακουστεί για το Survivor, αυτή τη φορά φαίνεται πως θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο. Ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης, ο οποίος απουσιάζει το τελευταίο διάστημα από τα τηλεοπτικά δρόμενα, βρίσκεται επίσης ψηλά στη λίστα.

Για τη συνέχεια είναι δύο πρόσωπα από το χώρο του αθλητισμού. Ο ποδοσφαιριστής Σάββας Γκέντσογλου αλλά και η αθλήτρια του άλματος, Βούλα Παπαχρήστου. Για το τέλος ένα όνομα έκπληξη αφού ο καλλίγραμμος τενόρος, Βασίλης Κούρτης, είναι ένα πρόσωπο που δεν είχε ακουστεί μέχρι σήμερα.

Τα  casting για τους μαχητές αναμένεται να ξεκινήσουν στα μέσα Οκτώβρη, με το ριάλιτι επιβίωσης να βγαίνει στον αέρα λίγο μετά τα Χριστούγεννα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags