Facebook Pixel GNTM 4: Τρομερές αλλαγές στο GNTM - Η λεπτομέρεια που λίγοι πρόσεξαν στο νέο τρέιλερ - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!
Life
| 2021-09-29 15:57:00

Τρομερές αλλαγές στο GNTM - Η λεπτομέρεια που λίγοι πρόσεξαν στο νέο τρέιλερ - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

Sportdog Team
Τρομερές αλλαγές στο GNTM - Η λεπτομέρεια που λίγοι πρόσεξαν στο νέο τρέιλερ - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

Τα πράγματα δυσκολεύουν από τη δεύτερη δοκιμασία και οι κριτές δεν χάνουν χρόνο και ρίχνουν τα μοντέλα στα βαθιά. Κυρίως, όμως, στα ψηλά… Αφού βρίσκονται 13 μέτρα πάνω από τη γη, όπου πρέπει να κάνουν πασαρέλα και τέλος να ποζάρουν ως ροκάδες.

GNTM 4: Οι extreme δοκιμασίες δε θα αργήσουν να έρθουν στον διαγωνισμό μόδας κι έτσι στο επεισόδιο της Δευτέρας (4/10) τα μοντέλα θα μεταμορφωθούν σε rocks stars που ροκάρουν 13 μέτρα από το έδαφος κάνοντας πασαρέλα. Ποια είναι η λεπτομέρεια που δεν πρόσεξε κανείς στο νέο τρέιλερ του GNTM 4;

Η πρώτη δοκιμασία με τον νεανικό έρωτα και την κινηματογραφική εσάνς δυσκόλεψε λίγο τα μοντέλα, τα οποία δεν κατάφεραν να βγάλουν το συναίσθημα που ήθελαν οι κριτές. Η πρώτη αποχώρηση ήρθε κι εκείνη που αποχώρησε ήταν η Ιωάννα Φραγκουλίδου, η 22χρονη  από τη Λάρισα, που δεν έπεισε τους κριτές και δεν συνεργάστηκε με το ταίρι της στο σετ, τον Θοδωρή.

Οι ροκ σταρ κι η πασαρέλα στα 13 μέτρα

Έτσι, τα πράγματα δυσκολεύουν από τη δεύτερη δοκιμασία και οι κριτές δεν χάνουν χρόνο και ρίχνουν τα μοντέλα στα βαθιά. Κυρίως, όμως, στα ψηλά… Αφού βρίσκονται 13 μέτρα πάνω από τη γη, όπου πρέπει να κάνουν πασαρέλα και τέλος να ποζάρουν ως ροκάδες. Βλέπουμε ότι τα μοντέλα προσπαθούν να ζήσουν την στιγμή και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το styling, όπως και το χτένισμα είναι εντυπωσιακά, κάτι που προμηνύουν ένα ενδιαφέρον επεισόδιο!

Πριν, όμως, τα μοντέλα πάνε στην φωτογράφιση, έχει ήδη προηγηθεί ένα μάθημα πασαρέλας από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Γιώργο Καράβα. Στη συνέχεια, τα μοντέλα θα μάθουν μία ισορροπημένη διατροφή κι ύστερα θα κάνουν σκληρή γυμναστική. Το ταξίδι του μόντελινγκ τώρα ξεκινά.

Το ανανεωμένο πλατό κι ο ρόλος της Ισμήνης

Στο τέλος, τα μοντέλα του GNTM 4 θα βρεθούν στο ανανεωμένο πλατό, όπου θα μάθουν ποιος έχει την καλύτερη φωτογραφία και ποιος τη χειρότερη, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό και το ριάλιτι. Αξίζει να επισημανθεί μία μικρή λεπτομέρεια στο νέο τρέιλερ του GNTM 4: οι θέσεις της κριτικής επιτροπής. Βλέπουμε ότι το πλατό έχει αλλάξει τελείως, όπως έχει γίνει άλλωστε και με τη συνολική εικόνα του ριάλιτι μόδας.

Οι κριτές κάθονται σε διαφορετικές θέσεις, που θυμίζουν καναπέδες, ενώ δεν υπάρχει κάποιο τραπέζι μπροστά τους, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα, στο επεισόδιο της Δευτέρας, τα αποτελέσματα θα ανακοινώσει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Υπενθυμίζουμε ότι χθες, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, την αποχώρηση ανακοίνωσε ο Δημήτρης Σκουλός, κάτι που σημαίνει ότι ίσως κάθε φορά, σε κάθε πλατό, όλοι οι κριτές θα ανακοινώνουν εναλλάξ τα αποτελέσματα!

Πηγή: youfly.com

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags