Facebook Pixel Masterchef: Αποκάλυψη για το MasterChef: Ετοιμάζονται μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές - Ημερομηνία πρεμιέρας!
Life
| 2021-10-01 22:29:00

Αποκάλυψη για το MasterChef: Ετοιμάζονται μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές - Ημερομηνία πρεμιέρας!

Sportdog Team
Αποκάλυψη για το MasterChef: Ετοιμάζονται μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές - Ημερομηνία πρεμιέρας!

Για μια ακόμα χρονιά το αγαπημένο ριάλτι μαγειρικής θα βασιστεί στην μοναδική τριάδα κριτών. Άλλωστε, για αυτό έριξαν... χυλόπιτα στην πρόταση 1 εκατομμυρίου ευρώ του Ατζούν Ιλιτζαλί για τον ΣΚΑΪ και το Top Chef.

Masterchef: Από την πρώτη χρονιά του διαγωνισμού για όλους όσους το παρακολουθούν φαινόταν ότι το MasterChef του STAR. ξεκίνησε για να μείνει, κάτι που αποδείχτηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Το κανάλι ξεκίνησε και τον έκτο κύκλο. Τι να περιμένουμε;

Το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος

Με αλλαγές, με διαφορετικούς κριτές στην πορεία, αλλά δεν σταμάτησε να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ριάλιτι του τηλεοπτικού κοινού.

Αρκετά επιτυχημένος και ο πέμπτος κύκλος με και τώρα η αντίστροφη μέτρηση για το MasterChef 6 άρχισε! Σε φουλ ρυθμούς η παραγωγή.

Για μια ακόμα χρονιά το αγαπημένο ριάλτι μαγειρικής θα βασιστεί στην μοναδική τριάδα κριτών. Ο κόσμος του λατρεύει και κάθε χρόνο παρουσιάζονται καλύτεροι. Κάτι ανάλογο αναμένουμε και στον έκτο κύκλο.

Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός την νέα χρονιά

Ο ανταγωνισμός αναμένεται πολύ σκληρός την νέα χρονιά και θα πέσουν κορμιά στον βωμό της τηλεθέασης. Masterchef, Top Chef, Game Of Chefs, και βάλτε την ανανεωμένη Farma 2 και το πάντα πολύ δυνατό survivor.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε gntm, big Brother (αν παίζει μέχρι τότε) και τα talent show.

Θα γίνει του ριάλιτι κυριολεκτικά.

Αλλά τι θα είναι το MasterChef 6; 

Δεν θα πυροδοτήσουν τελικά την βόμβα την επόμενη χρονιά με τον έκτο κύκλο. Προφανώς αφού ούτε και το survivor 5 θα πάει σε All Star το κρατάνε για την επόμενη χρονιά, που θα το κάνει και ο Ατζούν.

Οι αιτήσεις συμμετοχής τρέχουν με πολύ καλά νούμερα, και από μέσα Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τα κάστινγκ και τον Οκτώβριο θα έχουμε γυρίσματα.

Θα δώσουν φυσικά μεγάλο βάρος στις ικανότητες και το ταλέντο των υποψηφίων, αλλά πολύ σημαντικό στοιχείο θα είναι ο χαρακτήρας των παιχτών. Η ίντριγκα θα είναι σε περισσότερο βαθμό στον νέο κύκλο.

Νέα κόλπα 

Θα δούμε νέες δοκιμασίες πιο συναρπαστικές, αλλά και ομαδικές εκτός Ελλάδας. Στον φετινό κύκλο με τα μέτρα για τον κορονοιό πιο χαλαρά σε σχέση με την περσινή χρονιά, άναψε το πράσινο φως στην παραγωγή για γυρίσματα και εκτός Ελλάδας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα έχουμε τουλάχιστον δύο πολύ μεγάλες ανατροπές στον φετινό κύκλο.

Πότε ξεκινάει ο έκτος κύκλος;

Ο στόχος της παραγωγής σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι να ξεκινήσουν την περίοδο των Χριστουγέννων. Δηλαδή με το που θα τελειώσει το gntm να ξεκινάει το masterchef 6. Άλλωστε γνωρίζουν καλά ότι το survivor 5 θα ξεκινήσει Δεκέμβριο, και η Φάρμα ετοιμάζεται για Δεκέμβριο.

Δεν θέλουν να μείνουν το μοναδικό ριάλιτι που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο, όπως είχε γίνει και την περσινή χρονιά.

Φυσικά θα δούμε ορισμένες αλλαγές για να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικός ο καλύτερος διαγωνισμός μαγειρικής τα τελευταία χρόνια.

Το MasterChef 6 έρχεται!

Η αντίστροφη μέτρηση για το MasterChef 6 άρχισε!

 
 
Μεταγραφή αεροδρομίου στο MasterChef - Η μαμά του Μέσι έρχεται και μπαίνει στην κουζίνα (ΦΩΤΟ)
 

Tο MasterChef 6 έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τον έκτο κύκλο και αναμένεται ξανά εντυπωσιακό και αρκετά συναρπαστικό. Οι πληροφορίες λένε ότι το κάστινγκ, έχει βρει λαβράκια.  Σε συνδυασμό με τους κριτές που είναι το μεγάλο όπλο του μαγειρικού ριάλιτι ετοιμάζουν δυνατές καταστάσεις.

Αλλά και οι προσωπικότητες πάντα είναι ξεχωριστές όταν συμμετέχουν στα ριάλιρι. Μπορεί εδώ στο Ελληνικό να μην υπάρχει η δυνατότητα αλλά και η φιλοσοφία για τέτοια ανοίγματα, αλλά το αντίστοιχο στην Αργεντινή που είναι μακράν το πιο πετυχημένο ριάλιτι στην χώρα, ετοιμάζονται για μεταγραφή αεροδρομίου.

Είχατε συνηθίσει μονο τον Λιονέλ Μέσι στα φώτα της δημοσιότητας; Ε λοιπόν το σόι έχει γενικά άστρο. Είναι γεννημένοι STARS!

Αν δεν μας πιστεύετε διαβάστε μερικά πράγματα για την Μαρία Σέλια Κουτσιτίνι. Την  μαμά του Αργεντινού σούπερ σταρ! Η οποία φαίνεται πως με την μαγειρική το έχει…ΠΟΛΥ!

Βρίσκεται μάλιστα σε διαπραγματεύσεις με την παραγωγή του  Master Chef!

To κανάλι «Telefe» ετοιμάζει “βόμβα” μεγατόνων, για τον 3οκύκλο  «Masterchef Celebrity» με τη συμμετοχή διάφορων διασημοτήτων.

Η παραγωγή είναι έτοιμη να «κλείσει» τη συμμετοχή της μαμάς του Λιονέλ Μέσι.

Ίσως ο μάνατζερ της να είναι ο Ραϊόλα και να ζητάει πολλά. Ίσως την έχει κλεισμένη ο Λαπόρτα, στην Μπαρτσελόνα.

Εξάλλου ο κόσμος ζητάει Μέσι. Ψάχνει και εκείνος ο δόλιος να τους δώσει αυτό που θέλουν.

Το σίγουρο πάντως, πέρα από την πλάκα, είναι πως η “μαμά Μέσι” δεν έχει πει ακόμη το ναι. Αν και ο γιος της είναι θετικός για την συμμετοχή της.

Για να δούμε…

Πηγή: sports365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags