Facebook Pixel Sportdog.gr | Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη: Θα ήθελα ο έρωτας να είναι νικητής στον "Σασμό"
Life
| 2021-10-03 18:55:00

Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη: Θα ήθελα ο έρωτας να είναι νικητής στον "Σασμό"

Sportdog Team
Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη: Θα ήθελα ο έρωτας να είναι νικητής στον "Σασμό"

«Θα ήθελα ο έρωτας να νικήσει στον “Σασμό”». Η Χριστίνα Χειλά -Φαμέλη , η πρωταγωνίστρια της ερωτικής δραματικής σειράς του Alpha, «Σασμός» αποκαλύπτει στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται», πώς θα ήθελε να εξελιχθεί η σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη. Πόσο η αγάπη μπορεί να νικήσει τη βεντέτα; «Νομίζω ότι ο έρωτας θα νικήσει. Είμαι πολύ ρομαντικός άνθρωπος και θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα γίνει» απαντά.

Σχετικά με τον ρόλο της Αργυρώς Βρουλάκη που υποδύεται στη σειρά δηλώνει ότι «τον έχει αγαπήσει πολύ». Είναι μια «νέα κοπέλα με όρεξη για ζωή, να ερωτευτεί, να ζήσει…». Ο Αστέρης, ο άντρας που ερωτεύεται,  είναι αρραβωνιασμένος κι ετοιμάζεται να παντρευτεί. «Δεν έχει παντρευτεί ακόμα, έχει διαφορά… Τη δικαιολογώ την Αργυρώ…Νομίζω ότι θα έκανα ότι κι εκείνη. Θα αισθανόμουν πολύ άσχημα, όπως αισθάνεται και η Αργυρώ,  αλλά δεν είναι κατακριτέα με  όλο αυτό που συμβαίνει. Μπορείς να τα βάλεις με την αγάπη;».

Η ηρωϊδα, η  Αργυρώ, ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Η Χριστίνα θα μπορούσε; «Ναι. Όλα αυτά τα πολύ έντονα συναισθήματα τα βλέπουμε στις σειρές, στις  ταινίες. Στη ζωή υπάρχει λογική. Αλλά… ναι… Θα μπορούσα, ίσως… Έχω ερωτευτεί κεραυνοβόλα, αλλά δεν κράτησε» τονίζει.

Το παιδικό της όνειρο ήταν να γίνει μπαλαρίνα. «’Ηθελα να γίνω μπαλαρίνα. Το όνειρό μου αυτό ήταν. Αλλά, παράτησα το μπαλέτο στα 16, όταν έφυγε από τη ζωή  η μητέρα μου» λέει η  Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση. «Είναι μια πολύ τρυφερή κι ευαίσθητη ηλικία για ένα παιδί να χάνει τη μάνα του. Είναι σκληρό. Είσαι στην εφηβεία και παίρνεις αποφάσεις για τη ζωή σου. Δεν αναπληρώνεται η απώλεια… Προχωράω… Έκανα ψυχανάλυση» υπογραμμίζει, για να προσθέσει ότι «τώρα εκπληρώνεται ένα μεγάλο κομμάτι του ονείρου. Κάνω αυτό που αγαπάω». Ο «Σασμός» σκίζει στους πίνακες τηλεθέασης: «Χαιρόμαστε που πάει καλά. Το απολαμβάνουμε, γιατί την πονάμε, την αγαπάμε τη σειρά, έχουμε δώσει τα  πάντα».

Τέλος τονίζει ότι… «στην αρχή της καριέρας μου αισθανόταν άβολα με τις ερωτικές σκηνές. Τώρα δε με νοιάζει. Κατάλαβα ότι  είναι μέρος της δουλειάς». Κι όσο για το τι δεν έχει κάνει μέχρι τώρα στην καριέρα της και θα το ήθελε πολύ; «Κωμωδία» είναι η απάντησή της.

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags