Facebook Pixel GNTM 4 spoiler: Αποχώρηση βόμβα στο ριάλιτι μοντέλων - Άφωνοι οι παρουσιαστές (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-10-04 21:02:00

GNTM 4 spoiler: Αποχώρηση βόμβα στο ριάλιτι μοντέλων - Άφωνοι οι παρουσιαστές (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
GNTM 4 spoiler: Αποχώρηση βόμβα στο ριάλιτι μοντέλων - Άφωνοι οι παρουσιαστές (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δεύτερη αποχώρηση του GNTM 4 σήμερα (4/10) είναι γεγονός κι ένα μοντέλο θα μας αποχαιρετήσει από τον διαγωνισμό μόδας. Ποιος ή ποια δε θα καταφέρει να φέρει εις πέρας την απαιτητική αποψινή δοκιμασία;

GNTM: Η πρώτη αποχώρηση έγινε την προηγούμενη εβδομάδα κι ήδη τον τίτλο του GNTM διεκδικούν 19 μοντέλα. Η Ιωάννα Φραγκολίδου μας αποχαιρέτησε την προηγούμενη Τρίτη και τώρα ένα ακόμη μοντέλο θα την ακολουθήσει. Θα είναι κορίτσι ή αγόρι;

Στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης για φέτος, τα top models θα έχουν την ευκαιρία να λάμψουν μπροστά στον φακό του φωτογράφου Δημήτριου Κλεάνθους ως άλλοι Rockstars, που ξεσηκώνουν τα πλήθη. Το πάθος και η αυτοπεποίθηση, που πρέπει να βγάλουν στη λήψη, αποκτούν άλλη διάσταση καθώς το σετ της φωτογράφησης τοποθετείται σε μια διάφανη πασαρέλα, που αιωρείται στα 13 μέτρα!

Κάποιοι είναι γεννημένοι για να ροκάρουν, ενώ άλλοι αρκετά… φοβισμένοι για να αναδείξουν το ταλέντο τους. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές, η αποχώρηση του GNTM 4 σήμερα είναι γένους θηλυκού. Ένα ακόμη κορίτσι θα φύγει από τον διαγωνισμό μόδας με τους άντρες πλέον να υπερτερούν.

Υπενθυμίζουμε ότι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα συνεχίζονται για μια ακόμα σεζόν και αυτή τη φορά η Άννα Βαλτατζή, ως νικήτρια της τελευταίας δοκιμασίας, αποφασίζει σε ποιον θα βάλει «τρικλοποδιά» στο καινούριο challenge. Οι εντάσεις δε θα αργήσουν να έρθουν και οι πρώτες “εκρήξεις” είναι προ των πυλών.



Πηγή: youfly.com

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags