Facebook Pixel Γιώργος Παπαδάκης - Γιώργος Λιάγκας: "Βόμβα μεγατόνων" στον ΑΝΤ1 - Απίστευτο... χουνέρι στον Γιώργο Παπαδάκη - "Οργή" για Λιάγκα!
Life
| 2021-10-06 18:26:00

"Βόμβα μεγατόνων" στον ΑΝΤ1 - Απίστευτο... χουνέρι στον Γιώργο Παπαδάκη - "Οργή" για Λιάγκα!

Sportdog Team
"Βόμβα μεγατόνων" στον ΑΝΤ1 - Απίστευτο... χουνέρι στον Γιώργο Παπαδάκη - "Οργή" για Λιάγκα!

Η απόφαση του καναλιού αναμένεται να προκαλέσει την έντονη αντίδραση του έμπειρου παρουσιαστή. Άλλωστε, δεν θα είναι η πρώτη φορά.
 

Τα νούμερα στους πίνακες της τηλεθέασης φέρνουν αλλαγές και μάλιστα άμεσα στον ANT1. Ολόκληρη η πρωινή ζώνη του καναλιού τροποποιείται, με στόχο την αλλαγή της κατάστασης.

Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για το κανάλι του Αμαρουσίου αφού αρκετά προγράμματα του δεν έχουν πιάσει τους αρχικούς στόχους. Άμεση θα είναι η αντίδραση της διοίκησης, όπως όλα δείχνουν…

Ανακατατάξεις στην πρωινή ζώνη του ANT1

Στον ANT1 είναι αρκετά απογοητευμένοι ειδικά από την πρωινή ζώνη. Στο κανάλι στήριζαν πολλά στο σίγουρο χαρτί που λέγεται Γιώργος Παπαδάκης αλλά και στο δίδυμο Φαίη – Γιώργος. Ο πολύπειρος παρουσιαστής της, πολύ, πρωινής ζώνης κινείται σε μονοψήφια νούμερα ενώ ‘Το Πρωινό’ δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα του.

Αυτό που εξετάζουν σοβαρά στον ANT1 είναι οι δύο εκπομπές να αλλάξουν ώρα. Σύμφωνα με το tvnea στον ANT1 εξετάζουν το Καλημέρα Ελλάδα να μετακινηθεί στις 05:00 και να δίνει lead in στην εκπομπή Το Πρωινό, η οποία θα ξεκινά στις 09:00.

Το σενάριο δηλαδή που είχε απορρίψει αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης φαίνεται πως θα υλοποιηθεί. Με αυτήν την κίνηση θέλουν να δώσουν στον ANT1 προβάδισμα στα προγράμματα τους έναντι του πολύ σκληρού, ειδικά φέτος, ανταγωνισμού.

Πηγή: youfly.com

"Αποσύρεται" ο Παπαδάκης - Το Νο1 φαβορί για διάδοχός - Κόντρα με το κανάλι, ποιον φέρνει (ΦΩΤΟ)

Γιώργος Παπαδάκης το σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά για να ρίξει τίτλους τέλους το καλοκαίρι στην παρουσίαση του Καλημέρα Ελλάδα. Ήδη η διαδοχολογία δίνει και παίρνει τα τελευταία 24ωρα, αν και όπως έχουμε γράψει ο ΑΝΤ1 θέλει να τον κρατήσει και του χρόνου.

Ο Γιώργος Παπαδάκης θα ήθελε πολύ ο διάδοχός του να είναι ο… φυσικός. Δηλαδή ο γιος του Φοίβος. Ο οποίος έχει δείξει ότι μπορεί να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του. Πόσο μάλλον όταν θα έχει και τη βοήθεια του πατέρα του πίσω από τις κάμερες. Γιατί μη νομίζετε ότι ο Παπαδάκης θα κάθεται στο σπίτι του και δεν θα κατευθύνει την εκπομπή με την οποία έγραψε ιστορία.

Πάντως, αν αποφασίσει οριστικά να αποχωρήσει από την παρουσίαση του Καλημέρα Ελλάδα, υπάρχει το φαβορί για να τον αντικαταστήσει. Μάλιστα το φαβορί είναι… δίδυμο! Ο λόγος για τον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη. Οι οποίοι είτε ως «Πρωινοί Τύποι» είτε με το «Καλοκαίρι Μαζί» έχουν κερδίσει το κοινό τους.

Βέβαια, δεν πρέπει να βγάλει από την εξίσωση και η Ντόρα Κουτροκόη. Σας το είπαμε από την αρχή ότι η μεταγραφή της από το Open στον ΑΝΤ1 μόνο τυχαία δεν ήταν. Και ο στόχος ήταν να εγκλιματιστεί την πρώτη σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου. Και τη δεύτερη σεζόν να «παίξει» τις πιθανότητές της για το Καλημέρα Ελλάδα.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν αποκλείεται να δοθεί η λύση με μεταγραφή από άλλο κανάλι. Πάντως, αυτό το ενδεχόμενο με τα τωρινά δεδομένα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Πιο πιθανό για παράδειγμα είναι να υπάρξει κάποια έκπληξη αλλά με δημοσιογράφο εντός του καναλιού. Που δεν περιμένει κανείς…

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags