Facebook Pixel Νίκος Μουτσινάς - Ατζούν Ιλιτζαλί: Η πρόταση-βόμβα Ατζούν σε Νίκο Μουτσινά λόγω Survivor - Απίστευτο τι του απάντησε live (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-10-07 09:20:00

Η πρόταση-βόμβα Ατζούν σε Νίκο Μουτσινά λόγω Survivor - Απίστευτο τι του απάντησε live (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η πρόταση-βόμβα Ατζούν σε Νίκο Μουτσινά λόγω Survivor - Απίστευτο τι του απάντησε live (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν θα πίστευε ο Τούρκος αυτό που έβλεπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Νίκος Μουτσινάς - Ατζούν Ιλιτζαλί: Εδώ και πολλές ημέρες κυκλοφορεί ως φήμη πως στον ΣΚΑΪ, έχοντας πάρει απόφαση ότι το TOP CHEF δεν θα καταφέρει να κάνει νούμερα, ετοιμάζονται σιγά σιγά για την επιστροφή του Survivor, η οποία λογικά και θα γίνει στα μέσα Δεκέμβρη.

Μέχρι τότε όμως, δεν θα έχει τελειώσει το VOICE και έτσι υπάρχει πρόβλημα με τον παρουσιαστή, αφού ο Γιώργος Λιανός δεν μπορεί να είναι παρουσιαστής και στα δύο παιχνίδια. Γι’ αυτό και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί σκέφτεται πολύ σοβαρά να στείλει τον Λιανό στον Άγιο Δομίνικο και να… χρήσει παρουσιαστή στο μουσικό ριάλιτι τον Νίκο Μουτσινά!

Αυτό το ρεπορτάζ μεταφέρθηκε και στο πρωινό του MEGA και στη συνέχεια «έπαιξε» την Τετάρτη ως απόσπασμα στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Εκεί λοιπόν, ο Μουτσινάς ξεκαθάρισε κάπως… άκομψα πως δεν θέλει να κάνει άλλη εκπομπή και στη συνέχεια… γλέντησε την Acun Media!

Δείτε το βίντεο μετά το

Κεραμίδα για Μουτσινά! Του… ανακοίνωσαν ότι "κόβεται" η εκπομπή του live - "Φεύγουμε δηλαδή;"

Άφωνος έμεινε ο Νίκος Μουτσινάς με το ρεπορτάζ που μεταφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του MEGA και το οποίο «έπαιξε» και στη δική του εκπομπή λίγες ώρες αργότερα.

Συγκεκριμένα, προέβαλαν το ρεπορτάζ για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και σύμφωνα με όσα ακούστηκαν, το κανάλι του Φαλήρου την ετοιμάζει για τη μεσημεριανή ζώνη. Η εκπομπή θα είναι… προαναγγελία για το βραδινό επεισόδιο του Survivor!

Μόλις είδε λοιπόν το βίντεο… πάγωσε και σχολίασε «Φεύγουμε δηλαδή; Να φύγουμε, εγώ δεν έχω θέμα. Πού να πάμε όμως; Τόσες ώρες υπάρχουν και τόσες συχνότητες. Πάμε πιο αργά. Μετά το Big Brother. Πάντως το Πανόραμα Survivor μεσημέρι ήταν. Άρα πακετάρετε. Ρε τι μαθαίνουμε, από τις άλλες εκπομπήες...»

Δείτε το απίθανο ΒΙΝΤΕΟ μετά το 5.41:

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags