Facebook Pixel Νίκος Ευαγγελάτος: Άγρια "επίθεση" στον Νίκο Ευαγγελάτο στα social media - Ξέφυγε η κατάσταση - Χαμός στην εκπομπή
Life
| 2021-10-07 09:00:00

Άγρια "επίθεση" σε Νίκο Ευαγγελάτο στα social media - Γιατί ξέφυγε η κατάσταση - Χαμός στην εκπομπή

Sportdog Team
Άγρια "επίθεση" σε Νίκο Ευαγγελάτο στα social media - Γιατί ξέφυγε η κατάσταση - Χαμός στην εκπομπή

Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε στο στόχαστρο τις τελευταίες ημέρες μετά τα όσα έχουν γίνει στο MEGA. Γιατί τον... κατηγορούν και η απάντηση του από τον "αέρα".

Ο Νίκος Ευαγγελάτος μέσω της εκπομπής Live News έχει επιστρέψει τα δύο τελευταία χρόνια στην καθημερινότητα των τηλεθεατών και μάλιστα έχει κερδίσει και την τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα, με πρωτιά στο σύνολο κοινού και στο δυναμικό κοινό 18-54 έκλεισε ο πρώτος μήνας της τηλεοπτικής σεζόν για το «LIVE NEWS» με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Τα ποσοστά που καταγράφηκαν είναι 17,9% και 16,3% αντίστοιχα. Η ενημερωτική εκπομπή του MEGA που αποτελεί τη σταθερή επιλογή των τηλεθεατών στην απογευματινή ζώνη παραμένει στην πρώτη θέση της τηλεθέασης με 452.607 τηλεθεατές και κάλυψη 1.388.706 τηλεθεατές.

Ο γνωστός δημοσιογράφος-παρουσιαστής, με το δικό του προσωπικό στυλ και την ξεχωριστή παρουσίαση θεμάτων και συνεντεύξεων, δείχνει πως έχει κερδίσει το κοινό, αν και πλέον έχει αποκτήσει και πάρα πολλούς… εχθρούς.

Τον τελευταίο μήνα λοιπόν, υπάρχουν στα social media πολλές ομάδες αντιεμβολιαστών που κάνουν καθημερινά επιθέσεις στον Ευαγγελάτο λόγω των όσων λέει και παρουσιάζει στην εκπομπή για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Μάλιστα, ισχυρίζονται πως κατά καιρούς έχει καλέσει κάποιους από αυτούς στην εκπομπή του, ωστόσο την τελευταία στιγμή ακυρώθηκε η παρουσία τους. Ορισμένοι εξ αυτών ισχυρίζονται πως έχουν καταθέσει εναντίον του και σχετικές αγωγές!

Ο Νίκος Ευαγγελάτος πάντως δεν… ψαρώνει από τις φωνές ούτε και αλλάζει θεματολογία. Από την πρώτη στιγμή έχει εκφράσει την θετική άποψή του για το εμβόλιο και έχει ξεκαθαρίσει πως θα ήταν καλό αν πήγαιναν όλοι συμπολίτες μας να το κάνουν, ώστε να φτάσουμε και πιο γρήγορα στην… ελευθερία.

Πολύ συχνά άλλωστε παρουσιάζει ρεπορτάζ για τον κορωνοϊό και δίνει βήμα και στους ατιεμβολιαστές και καταφέρνει μέσα από τις στοχευμένες ερωτήσεις του, να αντιμετωπίσει τα επιχειρήματά τους.

 

Ένταση ανάμεσα σε «αρνήτρια» και Ευαγγελάτο: «Μας καλείτε για να κουνάτε ειρωνικά το κεφάλι σας», «δεν σας στηρίζω» (vid)

Ένταση δημιουργήθηκε πριν λίγες ημέρες ανάμεσα σε μια υγειονομικό που αρνείται να εμβολιαστεί και τον παρουσιαστή της εκπομπής, Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», τόνισε ότι «στόχος της κοινωνίας είναι να πείσουμε τους ανθρώπους ώστε να κάνουν το βήμα προς την σωτηρία όλων μας», εννοώντας να εμβολιαστούν.

Στην εκπομπή τοποθετήθηκε, μητέρα τριών παιδιών και ανεμβολίαστη υγειονομικός που βγήκε σε αναστολή και αρνείται να εμβολιάσει την κόρη της που θα πάει πρώτη γυμνασίου.

«Όχι, δεν το εμβολίασα το παιδί μου και δεν πρόκειται. Δεν πήρε έγκριση το εμβόλιο για τα παιδιά κάτω των 16. Εάν δεν πείστηκαν οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες που έπρεπε να εμβολιαστούν, θα την πληρώσουν τα παιδιά» σημείωσε.

Ο κ. Βασιλακόπουλος την ρώτησε εάν εμβολιάστηκε κι εκείνη απάντησε: «Όχι ανήκω στους υγειονομικούς της Βέροιας που δεν εμβολιάστηκαν και βγήκα σε αναστολή. Αλλάζει κάτι αυτό; χαρακτηρίζομαι διαφορετικά γιατί δεν υπέκυψα στον υποχρεωτικό εμβολιασμό;» ανέφερε.

«Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε μια περίπτωση αμφιβολίας για το αν το εμβόλιο είναι κατάλληλο για τα παιδιά», τόνισε ο καθηγητής από την πλευρά του.

«Η κυρία προφανώς θεωρεί ότι το εμβόλιο δεν είναι χρήσιμο και ασφαλές και δεν το έκανε ούτε στον εαυτό της. Πού έχει πάρει και αδειοδότηση», πρόσθεσε.

Η κουβέντα ξέφυγε, όταν ο Νίκος Ευαγγελάτος ανέφερε στην αρνήτρια μητέρα ότι στις ΗΠΑ εμβολιάζουν με Pfizer τον αμερικανικό στρατό.

«Γιατί να πάρουμε τον εμβολιασμό από τις ΗΠΑ; Σε κάποιες πολιτείες ισχύει η θανατική ποινή; Γιατί να μην πάρουμε και την θανατική ποινή στην Ελλάδα; Γιατί να κοιτάζουμε μόνο ότι μας συμφέρει στα άλλα κράτη; Γιατί να μη φύγω στην Γερμανία που μου προτάθηκε δουλειά με διπλάσια λεφτά», σχολίασε η ίδια.

«Στις πολιτείες που υπάρχει μεγάλο ποσοστό εμβολιασμού ενηλίκων και ανηλίκων, τ σχολεία λειτουργούν χωρίς πρόβλημα. Αντίθετα στις πολιτείες με χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού, υπάρχουν σοβαρά προβλήματα διασποράς του πολύ μεταδοτικού στελέχους Δέλτα και υπάρχουν προβλήματα στην λειτουργία των σχολείων», τόνισε ο Θοδωρής Βασιλακόπουλος, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.

Τότε η υγειονομικός συνέχισε να λέει την γνώμη της για επιστήμονες με τους οποίους συνεργάστηκε και μπορούν-σύμφωνα με την ίδια-να τεκμηριώσουν τα όσα λέει και ο παρουσιαστής Νίκος Ευαγγελάτος της είπε, «Εγώ ήθελα να ακούσουμε εσάς, και από επιστήμονες, επειδή μου βάζετε το ερώτημα, καταλαβαίνω ότι δεν έχετε κάτι άλλο να πείτε να κλείσουμε και την κουβέντα. Αλλά να σας πω γιατί βγάζω εσάς...».

«Όχι, δεν καταλάβατε καλά. Εμείς καταλαβαίνουμε πολύ καλά για ποιο λόγο μας καλείτε, για να κουνήσετε ειρωνικά το κεφάλι κλείνοντας την σύνδεση ή κόβοντας τον συνάδελφο στον αέρα. Όπως έχει γίνει πολλές φορές. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξή σας», είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Αντιλαμβάνομαι την ειρωνεία, αλλά θέλω να είμαι κι εγώ καθαρός, δεν σας στηρίζω καθόλου», της απάντησε ο παρουσιαστής.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags