Facebook Pixel Νίκος Χατζηνικολάου - Γιώργος Παπαδάκης: Αποκάλυψη Χατζηνικολάου σε Παπαδάκη: "Με περίμεναν με ρόπαλα στο σπίτι - Καραγκιοζάκια" (BINTEO)
Life
| 2021-10-11 09:40:00

Αποκάλυψη Χατζηνικολάου σε Παπαδάκη: "Με περίμεναν με ρόπαλα στο σπίτι - Καραγκιοζάκια" (BINTEO)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Χατζηνικολάου σε Παπαδάκη: "Με περίμεναν με ρόπαλα στο σπίτι - Καραγκιοζάκια" (BINTEO)

Ο γνωστός παρουσιαστής-δημοσιογράφος αποκάλυψε μία από τις πιο δύσκολες νύχτες της ζωής του και απάντησε στα κακόβουλα σχόλια που έγιναν εναντίον του στα social media.

Νίκος Χατζηνικολάου - Γιώργος Παπαδάκης: Πριν από ακριβώς έναν χρόνο, όλη η επικαιρότητα αφορούσε την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή και τη φυλάκιση των μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Με αφορμή λοιπόν τα συγκκεκριμένα γεγονότα, ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη, είχε προχωρήσει σε μία σοκαριστική αποκάλυψη!

Συγκεκριμένα, είχε εμφανιστεί οργισμένος όταν σχολίασε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει στα social media και απεικόνιζαν τον ίδιο μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Χατζηνικολάου πριν ξεκινήσει τη συζήτηση για την ιστορική απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής με τον Γιώργο Παπαδάκη τόνισε: «Πριν ξεκινήσεις τα σχόλιά σου Γιώργο για την συγκεκριμένη απόφαση, θέλω να κάνω εγώ ένα σχόλιο για το βίντεο που μόλις είδαμε, για τα κοινωνικά δίκτυα. Για το Twitter, το Facebook κλπ. Θέλω να πω ότι αυτή είναι η καλή πλευρά που δείξαμε στο ρεπορτάζ. Υπάρχει και μια πλευρά φασίζουσα, στο twitter κατά την γνώμη μου, όπου για παράδειγμα είδα έκπληκτος την φωτογραφία μου μαζί με τον Κασιδιάρη από μια συνέντευξη που έγινε κατ’ επιταγήν του ΕΣΡ, δηλαδή με εξώδικο του κόμματος προς το κανάλι στο οποίο εργαζόμουν και που χαμογελώ την στιγμή που μου λέει ότι “ελπίζω να μην με ξαναβγάλετε σε δυο χρόνια.

Έρχεται λοιπόν κάποιο από τα καραγκιοζάκια, τα τρολ, του διαδικτύου, παίρνει την φωτογραφία που εγώ γελάω ειρωνικά όταν ο συγκεκριμένος έλεγε ότι θα τον ξαναβγάλω σε δυο χρόνια και την δημοσιεύει για να υπαινιχθεί ότι εγώ χάϊδευα την Χρυσή Αυγή. Δοθείσης της ευκαιρίας να πω ότι είμαι ο πρώτος που αποκάλεσε “Φύρερ” τον Μιχαλολιάκο, σε μια επίσης αναγκαστική συνέντευξη. στο Alter, όταν ο Μιχαλολιάκος ήρθε με εξώδικο και με την απειλή προστίμων του ΕΣΡ διότι δεν τον βγάζαμε ως υποψήφιο Περιφερειάρχη. Κι όταν με ρώτησε γιατί χαμογελώ ειρωνικά μιλούσε για πολιτοφυλακή στην Αθήνα. Και γελούσα ειρωνικά, μου λέει “γιατί γελάτε” και λεω “γιατί έτσι θέλω. Ποιος είσαι εσύ, είσαι ο Φύρερ που θα μου πεις να μην γελάω”. Το ίδιο βράδυ δυσκολεύτηκα να φτάσω στο σπίτι μου διότι στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης υπήρχε μια ομάδα χρυσαυγιτών με ρόπαλα. Δεν θα συνεχίσω, αλλά όλα τα πράγματα έχουν το όριό τους», ανέφερε φανερά εκνευρισμένος .

Δείτε το βιντεο:

Η γυναίκα που έκανε έξαλλο on camera τον Χατζηνικολάου: "Μη μας δείρεις - Εγώ φερέφωνο;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεξαρτήτως της γνώμης που μπορεί να έχει κανείς, είναι αναμφισβήτητο ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ενδεχομένως η πιο χαρακτηριστική φυσιογνωμία των ελληνικών ΜΜΕ.

Ανάμεσα λοιπόν στις εκατοντάδες εκπομπές που έχει κάνει στην καριέρα του υπάρχουν και κάποιες (μειοψηφία είναι η αλήθεια) στις οποίες οι τόνοι ανέβηκαν.

Και ανάμεσα στους χιλιάδες καλεσμένους που έχει φιλοξενήσει σε πάνελ, υπάρχουν και κάποιοι με τους οποίους «αρπάχτηκε» (σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό).

Ένας από τους πιο... άγριους δημόσιους καυγάδες του λοιπόν, ήταν με τη Λιάνα Κανέλλη, με την οποία είχε χαμός. Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags