Facebook Pixel Ελένη Μενεγάκη - Γιώργος Παπαδάκης: Τρομερό "κράξιμο" σε Παπαδάκη-Μενεγάκη από γνωστή κυρία της τηλεόρασης: "Μεγάλωσαν πολύ και..."
Life
| 2021-10-12 09:20:00

Τρομερό "κράξιμο" σε Παπαδάκη-Μενεγάκη από γνωστή κυρία της τηλεόρασης: "Μεγάλωσαν πολύ και..."

Sportdog Team
Τρομερό "κράξιμο" σε Παπαδάκη-Μενεγάκη από γνωστή κυρία της τηλεόρασης: "Μεγάλωσαν πολύ και..."

Μίλησε ανοιχτά για όσα συμβαίνουν στα κανάλια τη φετινή σεζόν και άσκηση σκληρή κριτική σε κάποιες από τις πιο πετυχημένες εκπομπές. Γιατί βρέθηκαν στο στόχαστρο η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιώργος Παπαδάκης:
 

Η Ντέπυ Γκολεμά βρέθηκε καλεσμένη στο Youfly Radio και στο Zip The Day, για να σχολιάσει την τηλεοπτική επικαιρότητα, με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Η Πρωινή Ζώνη

Αναφορά στην πρωινή ζώνη έκανε η Ντέπυ Γκολεμά στο Zip The Day, μέσα από τη συνέντευξή της. Ξεκίνησε με τις πρώτες εκπομπές της ημέρας, επισημαίνοντας:

«Το πρωινό συνεχίζει να γίνεται από ανθρώπους που μεγαλώνουν και δεν ξέρουμε και πόσο αντέχουν. Βέβαια, δε λένε να αφήσουν τα σκήπτρα σε νέους ανθρώπους. Δύσκολα δίνεις την ευκαιρία να πετάξουν τα νέα παιδιά.

«Δε την παρακολουθώ την πολύ πρωινή ζώνη, γιατί δεν είμαι ξύπνια. Τα παλιά χρόνια αυτή η ζώνη καθόριζε το brand name της τηλεοπτικής ημέρας. Είχε τόση σημασία, που τα κανάλια έβαζα όλο τους το καλό δυναμικό εκεί. Αυτό συνέβαινε τα παλιά καλά χρόνια της τηλεόραση. Δε ξέρω αν συμβαίνει τώρα».

Σχετικά με το MEGA, σχολίασε πως αυτή τη χρονιά (όσον αφορά στην πρωινή ζώνη), το κανάλι αυτό έκανε μία πολύ έξυπνη κίνηση. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, έχτισε ένα πρωινό “μπετόν αρμέ”, βάζοντας μέσα ό,τι είχε και δεν είχε.

Το MEGA, βάζοντας διάφορα πρόσωπα στη ζώνη αυτή, έχτισε ένα “ανάχωμα”, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να το διαπεράσει κανείς.

«Τα νούμερα που βλέπουμε δεν είναι ενδεικτικά ακόμη, σχετικά με όσα θα δούμε στην τηλεόραση και πώς θα κάτσει η μπίλια. Πάντα, τα νούμερα έδειχναν προς το τέλος του Οκτώβρη, από εκεί που ξεκινούσαν οι πρώτες αναχωρήσεις, λέγαμε -δηλαδή- αυτός θα βγάλει την παρέλαση (σεζόν);

»Οι τηλεθεάσεις δείχνουν κάτι, αλλά η τηλεόραση είναι μαραθώνιος κάθε χρόνο και όχι “εκατοστάρι”».

Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

Σχετικά με την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη, η Ντέπυ Γκολεμά δήλωσε:

»Εγώ δε βλέπω κάτι πολύ σημαντικό στην επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη. Σα να ήταν Παρασκευή και να ήρθε η Δευτέρα και να ξανά ήρθε η Ελένη Μενεγάκη. Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό στην εκπομπή της και δεν βλέπω και κάτι διαφορετικό στην ίδια.

»Η Ελένη Μενεγάκη είναι τα 18-20 χρόνια που κάνει τηλεόραση, ένα ίδιο πράγμα. Βεβαίως είναι πολύ λαμπερή, μία πολύ ωραία γυναίκα. Είδες, η Δανάη που δεν είναι ένα πρότυπο Μενεγάκη, είναι ένα καθημερινό κορίτσι. Έχει πιάσει ένα άλλο νήμα, της πάει διαφορετικά και πηγαίνει και καλύτερα.

»Θεωρώ ότι αυτού του είδους η τηλεόραση που κάνουν η Μενεγάκη και άλλες “μεγαλοκυρίες”, έχει πεθάνει για την ελληνική τηλεόραση. Πάμε μπροστά. Δε νομίζω ότι θα έλειπε και να μην ήταν στην τηλεόραση».

Πηγή: youfly.com

Η απαράδεκτη φράση του Γιώργου Παπαδάκη on air στην εκπομπή - Ζήτησε συγνώμη (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιο… ελεύθερος από όσο χρειαζόταν ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, καθώς είπε κάτι που δεν έπρεπε στον «αέρα» και δημιούργησε δυσάρεστα συναισθήματα στους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, ενώ συ παρουσιαστής του προσπαθούσε να εξηγήσει πως προέκυψε η παροιμία «@@έσε μέσα Πολυχρόνη που δεν γίναμε Ευζώνοι», ο ίδιος τον διέκοψε και τον ρώτησε γιατί δεν λέει ολόκληρη τη φάση.

Και αφού την είπε και δέχθηκε… παρατηρήσεις από συνεργάτη του, του φώναξε «Μη τρως, να αλλάξεις εκπομπή»!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 03.00:  

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags