Facebook Pixel Γιώργος Παπαδάκης: Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης, έβαλε τις φωνές στον ΑΝΤ1 - Τρελό σενάριο για τον αντικαταστάτη του!
Life
| 2021-10-16 13:59:00

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης, έβαλε τις φωνές στον ΑΝΤ1 - Τρελό σενάριο για τον αντικαταστάτη του!

Sportdog Team
Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης, έβαλε τις φωνές στον ΑΝΤ1 - Τρελό σενάριο για τον αντικαταστάτη του!

Η φήμη που κυκλοφορεί στο Μαρούσι και η "έκρηξη" του γνωστού δημοσιογράφου-παρουσιαστή. Ποιος θέλει να τον διώξει από το κανάλι και τα σενάρια για την επόμενη χρονια. Απίστευτο ποιο όνομα ακούστηκε...
 

Γιώργος Παπαδάκης: Ενοχλημένος φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Παπαδάκης με τα σενάρια που ακούγονται εδώ και μήνες για αλλαγή της ώρας στην εκπομπή του, «Καλημερα Ελλάδα».

Ο δημοσιογράφος φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με όσα διαδίδονται για το τηλεοπτικό του μέλλον, όπως σας είχε γράψει το okmag, και τις αναφορές, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ημερομηνία λήξης του συμβολαίου του -που είναι στο τέλος της φετινής σεζόν.

Η «απάντηση» του δημοσιογράφου

Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του μοιάζουν να σφυρίζουν αδιάφορα, όμως η αλήθεια είναι άλλη. Ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, φέρεται σε πρόσφατη συζήτηση που είχε με στέλεχος του καναλιού -και ενώ η συνάντηση αφορούσε άλλα ζητήματα- να έθεσε επί τάπητος αυτό που εδώ και καιρό κυκλοφορεί για την αλλαγή ώρας της εκπομπής του, κάνοντας σαφές πως δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει ούτε λεπτό από τον τρέχον προγραμματισμό.

Μάλιστα λένε πως σε έντονο ύφος διευκρίνισε πως όσο είναι εκείνος εκεί και διαρκεί το συμβόλαιο του θα τηρηθούν κατά γράμμα τα όσα έχουν συμφωνηθεί από τις δύο πλευρές. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα στους διαδρόμους του καναλιού ακούγονται και οι αντικαταστάτες του.

Εκείνος ξέρει καλά πως ακόμη δεν έχει πει την τελευταία λέξη και γνωρίζει πως αν θελήσει να μείνει μια ακόμη χρονιά -που είναι και πολύ πιθανόν- θα μείνει στην πρωινή ζώνη. Κάποιοι πάντως ήδη κάνουν πρόβες για να λένε την πρώτη «καλημέρα» της ημέρας αν τελικά ο Γιώργος Παπαδάκης φύγει από τον ΑΝΤ1.

Οι υποψήφιοι «αντικαταστάτες»

Τα σενάρια θέλουν με την θέση του να φλερτάρει η Ντόρα Κουτροκόη και οι «Πρωινοί τύποι» του Σαββατοκύριακου. Ενώ κάποιοι πιστεύουν πως ιδανικός για τη ζώνη 7 με 10 θα ήταν ο Γιώργος Λιάγκας και να δίνει σκυτάλη στη Φαίη Σκορδά. Αν μείνουν τελικά στο κανάλι, αφού και το δικό τους συμβόλαιο λήγει μαζί με του Γιώργου Παπαδάκη. Ωστόσο, το δεύτερο σενάριο μοιάζει επιστημονικής φαντασίας αφού η επόμενη χρονιά θα έχει έντονο άρωμα προεκλογικής περιόδου.

Πηγή: okmag.gr

Η απαράδεκτη φράση του Γιώργου Παπαδάκη on air στην εκπομπή - Ζήτησε συγνώμη (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιο… ελεύθερος από όσο χρειαζόταν ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, καθώς είπε κάτι που δεν έπρεπε στον «αέρα» και δημιούργησε δυσάρεστα συναισθήματα στους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, ενώ συ παρουσιαστής του προσπαθούσε να εξηγήσει πως προέκυψε η παροιμία «@@έσε μέσα Πολυχρόνη που δεν γίναμε Ευζώνοι», ο ίδιος τον διέκοψε και τον ρώτησε γιατί δεν λέει ολόκληρη τη φάση.

Και αφού την είπε και δέχθηκε… παρατηρήσεις από συνεργάτη του, του φώναξε «Μη τρως, να αλλάξεις εκπομπή»!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 03.00:  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags