Facebook Pixel Survivor: Διέρρευσε η πρώτη… βόμβα Ατζούν για Survivor - Πρώην ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Γείτονας με Ναταλία Γερμανού
Life
| 2021-10-18 09:20:00

Διέρρευσε η πρώτη… βόμβα Ατζούν για Survivor - Πρώην ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Γείτονας με Ναταλία Γερμανού

Sportdog Team
Διέρρευσε η πρώτη… βόμβα Ατζούν για Survivor - Πρώην ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Γείτονας με Ναταλία Γερμανού

Κι όμως, ο Τούρκος παραγωγός έχει βρει ένα όνομα που θα προκαλέσει ντόρο στο νέο παιχνίδι, Η προϊστορία του με τον Άγιο Δομίνικο, η σχέση του με το μπάσκετ και η αποκάλυψη από τη γνωστή παρουσιάστρια.
 

Το Survivor επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες με τον πέμπτο του κύκλο και για 5η σεζόν θα προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ. Όπως πλέον είναι επίσημο, θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Δεκεμβρίου.

Η συνεργασία του ΣΚΑΪ με τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί, συνεχίζεται και το ριάλιτι θα γυριστεί και πάλι στον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι όπως ανέφερε η εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού από τις 19 Δεκεμβρίου το ριάλιτι επιβίωσης θα επιστρέψει στις οθόνες μας. Και πάλι ο τόπος που θα πραγματοποιηθεί είναι ο Άγιος Δομίνικος καθώς εκεί άλλωστε γυρίζονται και Survivor  άλλων χωρών, όπως της Τουρκίας και της Ρουμανίας.

Μάλιστα όπως ακούγεται στο τραπέζι από τους παραγωγούς έχει πέσει και το όνομα του πατέρα του πρώην παίκτη, Παύλου Γαλακτερού. Ο Νάσος Γαλακτερός είναι στα υπόψιν των ιθυνόντων προκειμένου να δημιουργηθεί μια ίντριγκα όπως γίνεται αντιληπτό. Όπως μας αποκάλυψε μάλιστα η Ναταλία Γερμανού, που είναι γείτονάς της, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη παραμένει σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Δείτε μετά το 3.30'':

 

Nάσος Γαλακτερός: Τρεις γάμοι, δύο διαζύγια και δύο παιδιά

Μπορεί ο 48χρονος μπασκετμπολίστας να διένυσε μια λαμπερή πορεία στα παρκέ και εξίσου λαμπεροί να ήταν και οι τρεις γάμοι του. Οι δύο εξ αυτών βέβαια είχαν άδοξο τέλος, ωστόσο παρά τις φήμες ότι την ίδια κατάληξη είχε και ο τρίτος, φαίνεται πως το τρίτο του στεφάνι αντέχει στις «φουρτούνες» που μπορεί να έχει η έγγαμη ζωή.

Ο λόγος για τον Νάσο Γαλακτερό, του οποίου το διαζύγιο με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου «έσκασε» σαν βόμβα στη showbiz. Ωστόσο, η δημοσιογράφος διέψευσε την είδηση του διαζυγίου, λέγοντας πως είναι μαζί με τον σύζυγό της και πως δεν έχουν χωρίσει.  

Ο μπασκετμπολίστας νυμφεύτηκε τη δημοσιογράφο, μετά από 4 χρόνια σχέσης, το 2012 και μαζί απέκτησαν μια κόρη, τη Σοφία. Ο γάμος τους έγινε σε πολύ στενό κύκλο.

 

Μάλιστα το ζευγάρι στις 16 Οκτωβρίου είχε επέτειο δέκα χρόνων, ενώ μόλις χθες η δημοσιογράφος ανήρτησε μια φωτογραφία με τον άντρα της, την κόρη της και τον παππού της μικρής Σόφης σημειώνοντας πως «τα Χριστούγεννα είναι για τις οικογένειες».

Ο γάμος και το διαζύγιο του με τη Ρούλα Κορομηλά

Με την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, με την οποία τούς χώριζαν 11 ηλικιακά χρόνια, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2000. Χώρισαν μετά από 7 χρόνια έγγαμου βίου. Η Ρούλα Κορομηλά και ο Νάσος Γαλακτερός παντρεύτηκαν «κεκλεισμένων των θυρών». Επίσημα φωτογραφίες από το γάμο αλλά και τη δεξίωση που ακολούθησε δεν κυκλοφόρησαν ποτέ παρά μόνο κάποιες που προέρχονταν από παπαράτσι.

O γιος από τον πρώτο του γάμο

Λίγες πληροφορίες έχουμε για το πότε έγινε και πόσο διήρκησε ο πρώτος γάμος του Νάσου Γαλακτερού με την Τέτα Λεονταρίδου, με την οποία απέκτησαν τον γιο τους, Παύλο. Ο Παύλος Γαλακτερός είναι σήμερα 20 χρόνων και είχε άψογη σχέση τόσο με τη Ρούλα Κορομηλά, όσο και με την νυν σύζυγο του μπαμπά του.

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags