Facebook Pixel GNTM: MEGA spoiler για GNTM: Ποιο μοντέλο φεύγει σήμερα; - Εισβολή έκπληξη στο σπίτι (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-10-18 15:55:00

MEGA spoiler για GNTM: Ποιο μοντέλο φεύγει σήμερα; - Εισβολή έκπληξη στο σπίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
MEGA spoiler για GNTM: Ποιο μοντέλο φεύγει σήμερα; - Εισβολή έκπληξη στο σπίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δοκιμασία απόψε είναι ένα battle, όπου τα μοντέλα θα πρέπει να “παλέψουν” και να “νικήσουν”. Στο τέλος της πασαρέλα θα υπάρξει και φωτογράφιση. Οι απαιτήσεις είναι πολλές και το επίπεδο ανεβαίνει.

Το GNTM 4 επιστρέφει σήμερα (18/10) με ένα επεισόδιο υπερπαραγωγή, αλλά και μία ακόμη αποχώρηση (Spoiler Alert!). Ένα μοντέλο δε θα καταφέρει να φέρει εις πέρας τη δοκιμασία με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει τη βίλα του διαγωνισμού αλλά και τα υπόλοιπα μοντέλα!

Απόψε ο διαγωνισμός μόδας έχει πολλές εκπλήξεις. Η Βίκυ Κουλιανού εισβάλλει στο σόου, ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης παρουσιάζει τη νέα του συλλογή μέσα από τους διαγωνιζόμενους. Πασαρέλα, φωτογραφίσεις και ένα διαφορετικό μήνυμα θα δούμε σήμερα στο GNTM.

Πιο συγκεκριμένα, η σημερινή δοκιμασία θα είναι ένα fashion show, το οποίο είναι εμπνευσμένο από ένα κοινωνικό φαινόμενο: τα ρούχα να μην έχουν φύλο. Η δοκιμασία θα είναι επίσης ένα battle, όπου τα μοντέλα θα πρέπει να “παλέψουν” και να “νικήσουν”. Στο τέλος της πασαρέλα θα υπάρξει και φωτογράφιση. Οι απαιτήσεις είναι πολλές και το επίπεδο ανεβαίνει.

Μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει 3 κορίτσια, η Ιωάννα, η Στέλλα, η Μελίνα – εκ των οποίων η τελευταία οικειοθελώς, κι ένα αγόρι ο Ηλίας. Για ακόμη μια φορά τα αγόρια υπερτερούν. Τι θα γίνει στη σημερινή δοκιμασία όμως;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποχώρηση έρχεται πάλι από το στρατόπεδο των κοριτσιών. Ένα κορίτσι θα φτιάξει βαλίτσες και θα αποχαιρετήσει την παρέα της συνεχίζοντας το ταξίδι μόδας έξω από το GNTM. Το αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες και τα μοντέλα θα ταρακουνηθούν ούτως ώστε να βάλουν τα δυνατά τους για τις επόμενες δοκιμασίες!

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags