Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Καρφιά" για Ολυμπιακό στο OPEN λόγω Τούμπας!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-18 22:41:00

"Καρφιά" για Ολυμπιακό στο OPEN λόγω Τούμπας! "Δεν του ανήκε το Καραϊσκάκη! Πήρε τη θέση της ΑΕΚ"

Sportdog Team
"Καρφιά" για Ολυμπιακό στο OPEN λόγω Τούμπας! "Δεν του ανήκε το Καραϊσκάκη! Πήρε τη θέση της ΑΕΚ"

Σε εκπομπή του καναλιού συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη ακούστηκαν σπόντες για τους Πειραιώτες με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Θεσσαλονίκης για το γηπεδικό θέμα.

ΠΑΟΚ: Ρεπορτάζ για το γηπεδικό ζήτημα έπαιξε το βράδυ της Κυριακής στην εκπομπή «Total Football» στο Open, το οποίο ως γνωστόν είναι συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη.

Με τίτλο «Διαφορετική αντιμετώπιση Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για το γηπεδικό από την Πολιτεία» το ρεπορτάζ μιλούσε για το θέμα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Θεσσαλονίκης για την ανέγερση νέόυ γηπέδου με αφορμή τροπολογία που επιτρέπει νέα καταστήματα και εστιατόρια στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Το ρεπορτάζ του Open ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Υπάρχουν κάποιες διαφορετικές αντιμετωπίσεις τουλάχιστον όσον αφορά άλλες ομάδες με το γηπεδικό ζήτημα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που θέλει να χτίσει το δικό της γήπεδο, τη νέα Τούμπα και υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις γύρω από αυτό το θέμα.

Στον Ολυμπιακό για παράδειγμα οι ερυθρόλευκοι έχουν πάρει ένα γήπεδο, το οποίο δεν τους ανήκε, γιατί ανήκε το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ανήκε στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Τους παραχωρήθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες εν μία νυκτί, έχοντας μπει στο φάκελο των Ολυμπιακών Αγώνων στη θέση του γηπέδου της ΑΕΚ. Και γι'αυτό ήταν ένας από τους λόγους που ταλαιπωρήθηκε για χρόνια και η Ένωση.

Ο Ολυμπιακός έχει το συγκεκριμένο γήπεδο χρησιμοποιώντας το κανονικά. Τα τελευταία χρόνια τα γραφειοκρατικά ζητήματα που αφορούν τα γήπεδα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ φαίνονται, ότι λύνονται.

Ο Παναθηναϊκός έχει λύσεις για το γήπεδο που θέλει να φτιάξει τη στιγμή που το γήπεδο της ΑΕΚ έχει προχωρήσει πάρα πολύ είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή του.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει τη νέα Τούμπα και έχει καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια γι'αυτό, παραμένει εν αναμονή του προεδρικού διατάγματος. Αυτή η διαδικασία έχει καθυστερήσει όχι με ευθύνη του Δικεφάλου.

Υπάρχει η δέσμευση, ότι αυτό το θέμα στο τέλος του χρόνου θα λυθεί. Ωστόσο υπάρχει και πάλι αναμονή.

Πρόσφατα υπήρξε ένα φωτογραφικός κανονισμός, μέσω του οποίου δόθηκε στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό η δυνατότητα να φτιάξει το νέο του κολυμβητήριο στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ. Πριν από λίγες ημέρες, στο νομοσχέδιο Ενέργειας πέρασε μία τροπολογία από τη Βουλευτή Πειραιά κα. Δούνια μέσω της οποίας καταργείται ο ανώτατος συντελεστής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να έχει πολύ περισσότερες εμπορικές χρήσεις με καταστήματα και εστιατόρια. Την ίδια στιγμή που οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα έσοδά τους, αν χρησιμοποιήσουν αυτό το πλεονέκτημα, το οποίο απο κάποιους έχει χαρακτηριστεί σκανδαλώδες, ο ΠΑΟΚ έχει πάρα πολλά προβλήματα από την πλευρά του Λευτέρη Αυγενάκη.

Υπάρχει απροθυμία στο θέμα της μετεγκατάστασής του. Ο ΠΑΟΚ θέλει αφού πάρει το προεδρικό διάταγμα για να χτίσει το δικό του γήπεδο, να μετεγκατασταθεί αλλού. Το Καυταντζόγλειο είναι ένα γήπεδο που θέλει να χρησιμοποιήσει. Θέλει να δαπανήσει πάνω από 2 εκατ.Ευρώ, ωστόσο θέλει αυτά τα χρήματα να έχουν καλύτερο αντίκρυσμα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού σε καμία περίπτωση δεν βοηθά. Βάζει εμπόδια. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να λύσει το θέμα της μετεγκατάστασης και παραμένει μετέωρος, δεν ξέρει πότε θα δοθεί λύση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags