Facebook Pixel Sportdog.gr | ALPHA: 2.236.000 τηλεθεατές είδαν χθες τον "Σασμό" (ΒΙΝΤΕΟ - Sneak preview)
Life
| 2021-10-20 17:20:00

ALPHA: 2.236.000 τηλεθεατές είδαν χθες τον "Σασμό" (ΒΙΝΤΕΟ - Sneak preview)

Sportdog Team
ALPHA: 2.236.000 τηλεθεατές είδαν χθες τον "Σασμό" (ΒΙΝΤΕΟ - Sneak preview)

Περίπου 2.236.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν χθες, Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, έστω και για 1 λεπτό, τον «Σασμό», τη σειρά του «Alpha», η οποία καθημερινά σκαρφαλώνει πρώτη στους πίνακες τηλεθέασης. Χθες ο «Σασμός» ήλθε πρώτος στο σύνολο κοινού με 27,5%, πρώτος στο δυναμικό κοινό με 18-54 με 29,1%, ενώ σημείωσε πρωτιές, σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες κοινού. Τέλος, σε επιμέρους γυναικείο ξεπέρασε το 35,5%.

Νεκταρία Γιαννουδάκη: Ο έρωτας είναι πάνω απ’ όλα στη σχέση Αστέρη- Αργυρώς

«Η Στέλλα είναι πολύ ανεξάρτητη και πολύ αξιοπρεπής. Αλλά το να σε κοροϊδεύουν είναι κάτι άσχημο κι ο καθένας ψάχνει απαντήσεις σε αυτό. Έτσι και η Στέλλα θέλει να ξέρει τι έχει γίνει, πόσο καιρό πριν, ζητάει  κάποιες απαντήσεις». Για τη Στέλλα και την ψυχολογική κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί μιλάει η τηλεοπτική της μητέρα,  η Νεκταρία Γιαννουδάκη, η Σοφία Αντωνακάκη του «Σασμού», στον Alpha.  Η Καλλιόπη πιέζει τους συμπέθερους να μεγαλώσουν μαζί το παιδί του Αστέρη και της Στέλλας, η Σοφία προσπαθεί να είναι ήρεμη μέσα σε όλο αυτό, όπως υπογραμμίζει η  Ν.Γιαννουδάκη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day».

«Η Στέλλα είχε αντιληφθεί εδώ και καιρό ότι αυτός ο άνθρωπος, ο Αστέρης, έχει φύγει, είναι μακριά. Ακόμα και τον τελευταίο καιρό που ήταν μαζί ένιωθε ότι ήταν απών» σημειώνει αναφερόμενη στην Στέλλα. «Έχει ξεκινήσει το μητρικό ένστικτο να δουλεύει, αποφασίζει να κρατήσει το παιδί αλλά θέλει να πείσει στον εαυτό της ότι θα είναι χωρίς τον Αστέρη. Κι επειδή ο Αστέρης της  συμπεριφέρθηκε κατ΄αυτ’όν τον τρόπο, η Στέλα θεωρεί ότι δεν δικαιούνται απαντήσεις ή ενημέρωση».

Η Σοφία «ξέρει τι συμβαίνει, έχει ολόκληρη την εικόνα αλλά είναι πολύ δύσκολο να το πει στη Στέλλα». Της το λέει τελικά, ήταν μια… «δύσκολη απόφαση.  Θεώρησε ότι έπρεπε να το ξέρει αφού η Στέλλα αποφάσισε να κρατήσει το παιδί. Δεν ήθελε να είναι ο λόγος το παιδί  να ελπίζει ότι θα έχει τον Αστέρη» σημειώνει η Ν.Γιαννουδάκη.

Η Αργυρώ λέει ψέματα στην Στέλλα… «ναι, αλλά αυτή η συμπεριφορά δεν ταιριάζει στην  Αργυρώ. Είδαμε ένα άλλο πρόσωπό της, αλλά θεωρώ ότι είχε αδυναμία να αντιμετωπίσει την Στέλλα. Αιφνιδιάστηκε, ξαφνιάστηκε, είχε άδικο, δε ένιωσε καλά». Ωστόσο η Σοφία δείχνει να κατανοεί την κατάσταση. «Ο έρωτας είναι πάνω από αυτά τα παιδιά. Είναι καρμικός έρωτας. Η Αργυρώ έχει ηθική και φαίνεται σε όλες της τις αντιδράσεις» καταλήγει.

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

Μαρία Δασκαλάκη: Η Μαίρη αποτελεί «μήλον της έριδος» ανάμεσα στον Μανόλη και τον Πετρή

«Η Μαίρη φεύγει για Αθήνα και τελειώνει η σχέση της με τον Πετρή» αποκαλύπτει η Μαρία Δασκαλάκη, η Μαίρη στη σειρά του Alpha, «Σασμός», στην Κατερίνα Καινούργιου και την «Super Κατερίνα». «Η Μαίρη γνωρίζονται με τον Μανόλη από μικρά παιδιά, είναι μαζί στο ίδιο χωριό, στο ίδιο σχολείο, υπάρχει φιλία. Η Μαίρη τον βλέπει σαν φίλο της. Όσες προσπάθειες έχει κάνει ο Μανόλης για να είναι μαζί, έχουν αποτύχει. Ο Πέτρος είναι κάτι πολύ προσωρινό για τη Μαίρη. Η Μαίρη φεύγει, για να σπουδάσει στην Αθήνα, οπότε η σχέση τους θα τελειώσει πολύ γρήγορα». Η σχέση της με τον Άγη… «τον ‘Αγη τον ερωτεύτηκε, ήταν κάτι πολύ διαφορετικό για εκείνη». ‘Οσο για τον χαρακτήρα της «η Μαίρη είναι μια κοπέλα που καταπιέζεται. Δεν τις αρέσει που ζει στην κλειστή κοινωνία του χωριού. Λόγω  της οικειότητας που έχει με τον Μανόλη ξεσπάσει σε εκείνον, είναι ο  κυματοθραύστη της».

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

Δείτε το sneak preview εδώ:

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags