Facebook Pixel Ολυμπιακός - Survivor: Πρόταση-βόμβα για το Survivor σε κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού - Στενός συνεργάτης του Μαρινάκη
Life
| 2021-10-21 09:00:00

Πρόταση-βόμβα για το Survivor σε κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού - Στενός συνεργάτης Μαρινάκη

Sportdog Team
Πρόταση-βόμβα για το Survivor σε κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού - Στενός συνεργάτης Μαρινάκη

Μετά τον Ανατολάκη, άλλος ένας "ερυθρόλευκος" έχει στα χέρια του μία χρυσή προσφορά για το ριάλιτι επιβίωσης!
 

Ο Κριστιάν Καρεμπέ θα συμμετέχει στο νέο βίντεοκλιπ της Νάιρας Αλεξοπούλου και μίλησε στο «Πρωινό» για την εμπειρία του αλλά και για τον Μακρόν, τον Γιώργο Ανατολάκη και την πρόταση από το Survivor.
 
«Φυσικά το διασκέδασα, περάσαμε όμορφα και ελπίζω να τα πήγα καλά ως ηθοποιός» ανέφερε αρχικά ο Καρεμπέ.
 
Όταν ρωτήθηκε για το αν του αρέσει η ελληνική μουσική, απάντησε καταφατικά, λέγοντας ότι «πήγαινα στα μπουζούκια πριν την πανδημία».
 
 
Για το ποδοσφαιρικό ματς που έπαιξε με τον Εμάνουελ Μακρόν τόνισε ότι «ήταν πολύ όμορφη εμπειρία και προνόμιο να είσαι κοντά στον Πρόεδρο της Γαλλίας» ενώ κατόπιν ρωτήθηκε και για τον Ανατολάκη, τη δουλειά του ως κούριερ και την πρόσληψη του πλέον από τον Ολυμπιακό.
 
«Δεν ξέρω ποιος έβγαλε αυτές τις φήμες, δεν ισχύουν» είπε και επιβεβαίωσε πως ο Μανιάτης με τον Ανατολάκη θα είναι στη Β’ ομάδα των «ερυθρολεύκων».
 
Όσον αφορά στο Survivor, είπε ότι είχε πρόταση από το γαλλικό και το ισπανικό!

 
 

Διέρρευσε η πρώτη… βόμβα Ατζούν για Survivor - Πρώην ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Γείτονας με Ναταλία Γερμανού

Το Survivor επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες με τον πέμπτο του κύκλο και για 5η σεζόν θα προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ. Όπως πλέον είναι επίσημο, θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Δεκεμβρίου.

Η συνεργασία του ΣΚΑΪ με τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί, συνεχίζεται και το ριάλιτι θα γυριστεί και πάλι στον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι όπως ανέφερε η εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού από τις 19 Δεκεμβρίου το ριάλιτι επιβίωσης θα επιστρέψει στις οθόνες μας. Και πάλι ο τόπος που θα πραγματοποιηθεί είναι ο Άγιος Δομίνικος καθώς εκεί άλλωστε γυρίζονται και Survivor  άλλων χωρών, όπως της Τουρκίας και της Ρουμανίας.

Μάλιστα όπως ακούγεται στο τραπέζι από τους παραγωγούς έχει πέσει και το όνομα του πατέρα του πρώην παίκτη, Παύλου Γαλακτερού. Ο Νάσος Γαλακτερός είναι στα υπόψιν των ιθυνόντων προκειμένου να δημιουργηθεί μια ίντριγκα όπως γίνεται αντιληπτό. Όπως μας αποκάλυψε μάλιστα η Ναταλία Γερμανού, που είναι γείτονάς της, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη παραμένει σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Δείτε μετά το 3.30'':

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags