Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτή είναι η αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη για τα Γλυκά Νερά - Ποιος θα μιλήσει στην κάμερα!
Life
| 2021-10-21 16:12:00

Αυτή είναι η αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη για τα Γλυκά Νερά - Ποιος θα μιλήσει στην κάμερα!

Sportdog Team
Αυτή είναι η αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη για τα Γλυκά Νερά - Ποιος θα μιλήσει στην κάμερα!

Μάρτυρας-κλειδί για τη δολοφονία της Καρολάιν στην πρεμιέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»

Αυτήν την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις 23:20, το «Φως στο Τούνελ» κάνει πρεμιέρα στο MEGA με δύο υποθέσεις: Αυτή της δολοφονίας της Κάρολαϊν Κράουτς από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και την εξαφάνιση Έλληνα αξιωματικό του εμπορικού ναυτικού.

«Η εκπομπή αποκαλύπτει στοιχεία-«φωτιά» για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

«Το ‘Τούνελ’ ταξίδεψε εκτός Ελλάδας για να ερευνήσει ένα παράξενο έγκλημα, που ούτε το μυαλό ευφάνταστων σεναριογράφων θα μπορούσε να σκεφτεί. Ποιος και γιατί ήθελε να βλάψει τον νεαρό Έλληνα αξιωματικό του εμπορικού ναυτικού;

Ο τόπος του εγκλήματος ‘μιλά’ και ‘δείχνει’ το καλοστημένο σκηνικό… Τι λένε στο ‘Τούνελ’ πρόσωπα-κλειδιά και πού στρέφονται οι έρευνες… Η μητέρα που έγινε ντετέκτιβ για να βρει το κλειδί αυτού του γρίφου, κόντρα στα πολλά εμπόδια», διαβάζουμε σχετικά με τη 2η υπόθεση της πρεμιέρας.

 

Η Αγγελική Νικολούλη έκανε το μεγάλο spoiler - Έρχεται αποκάλυψη ΣΟΚ - Επιβεβαίωσε τις φήμες! (Vid)

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου,  στις 23:20, το «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη κάνει πρεμιέρα στο Mega. 

Εδώ και μέρες μάλιστα, έχει κυκλοφορήσει πως στην πρεμιέρα της εκπομπής, η δημοσιογράφος θα μοιραστεί μια έρευνα φωτιά για την υπόθεση του φονικού στα Γλυκά Νερά που θα συγκλονίσει το πανελλήνιο!

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και έδωσε μία μεγάλη συνέντευξη και μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε και τις φήμες για τη… βόμβα που έρχεται. Έκανε λοιπόν το μεγάλο spoiler και «άναψε φωτιές»!

«Ανυπομονώ να βγει η εκπομπή. Θέλω να βγω στον αέρα. Όλη αυτή η δουλειά που γίνεται το τελευταίο διάστημα. Θα φωτίσουμε κάποιες σκοτεινές υποθέσεις. Και θα δείξουμε κάποιες σοκαριστικές εξελίξεις που υπάρχουν σε κάποια θέματα. Έχουμε κάνει μεγάλη έρευνα αυτούς τους μήνες», ανέφερε μεταξύ άλλων και προφανώς αναφερόταν στην υπόθεση των Γλυκών Νερών!

Θυμίζουμε άλλωστε, πως την περσινή σεζόν, το «Φως το Τούνελ» είχε κλείσει με μία έκτακτη εκπομπή για τη συγκεκριμένη υπόθεση, όπου είχαν αφήσει πολλά υπονοούμενα για πιθανό συνεργάτη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Επιπλέον, είχαν παρουσιαστεί και συνομιλίες του ίδιου του πιλότου με τη Νικολούλη!

Λέτε να υπάρχει συνέχεια ή κάποια συνέντευξή του μέσα από τις φυλακές; Λίγες ώρες υπομονή…  

Δείτε το Spoiler που έκανε μετά το 23.00’’:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags