Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: "Κλείδωσαν" τέσσερις επιστροφές διασήμων στο Survivor - Συμβόλαιο σε παίκτη 300.000 ο Ατζούν (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-10-27 08:17:00

"Κλείδωσαν" τέσσερις επιστροφές διασήμων στο Survivor - Συμβόλαιο σε παίκτη 300.000 ο Ατζούν (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Κλείδωσαν" τέσσερις επιστροφές διασήμων στο Survivor - Συμβόλαιο σε παίκτη 300.000 ο Ατζούν (ΦΩΤΟ)

Ο Τούρκος πήρε το μήνυμα από την τεράστια αποτυχία του ριάλιτι μαγειρικής και είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στην κορυφή της τηλεθέασης. Αυτό δείχνουν και οι πρώτες συμφωνίες που έκλεισε για το ριάλιτι επιβίωσης!
 

Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το το ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο θα επιστρέψει στις οθόνες μας πριν από την εκπνοή του χρόνου και μάλιστα η πρεμιέρα θα γίνει πιθανότατα την Κυριακή 26 του Δεκέμβρη.

Ήδη εδώ και λίγες ώρες είναι στον αέρα το πρώτο τρέιλερ της σεζόν για το casting call των ενδιαφερόμενων να πάνε στον Άγιο Δομίνικο, αν και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι παίκτες στο μεγαλύτερο μέρος τους έχουν βρεθεί και ήδη έχουν κάνει και τα πρώτα τεστ, αφού είχαν δηλώσει συμμετοχή σε προηγούμενες χρονιές.

Ο Acun Ilicalli, έχει ζητήσει όλα να είναι έτοιμα στις αρχές του Δεκέμβρη ώστε οι παίκτες στα μέσα του μήνα να αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο.

Στα μέσα του Δεκέμβρη θα φύγουν παίκτες και άνθρωποι της παραγωγής της Acun Medya για να πάνε στον Άγιο Δομίνικο, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα.

Οι εντολές του ισχυρού Τούρκου παραγωγού είναι αυτό το Survivor να είναι το καλύτερο όλων, τόσο σε επίπεδο παικτών όσο και σε επίπεδο ομάδας που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τέσσερις διάσημοι παίκτες που έχουμε ξαναδεί στο παιχνίδι διαβίωσης ετοιμάζουν ήδη βαλίτσες για να αναχωρήσουν.

Πηγή: znews.gr

Survivor 5: Ο Βασιλιάς των ριάλιτι επιστρέφει με μια μεγάλη βόμβα – Πήρε το μήνυμα ο Ατζούν!

Ο Τούρκος παραγωγός πήρε την μεγάλη απόφαση, και δεν θα δούμε την διαφορετική έκδοση του παιχνιδιού. Για το All Star λέμε. Το παιχνιδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έρχεται ξανά. Το πρώτο trailer σηματοδοτεί και επίσημα τον επόμενο κύκλο.

Το Survivor βρίσκεται ήδη σε φάση προεργασίας και υλοποίησης και από εδώ και πέρα θα έχουμε καυτά (πραγματικά) νέα. Γιατί με όλα αυτά που διαβάσαμε τις προηγούμενες εβδομάδες, μόνο τον Λεμπρον Τζέιμς, τον Μέσι και τον Ροναλντίνιο δεν έφεραν.

Ο Βασιλιάς των ριάλιτι επιστρέφει με μια μεγάλη βόμβα

Στόχος είναι ο νέος κύκλος να βγει στον αέρα πριν τα Χριστούγεννα. Ουσιαστικά μόλις τελειώσει το The Voice να ξεκινήσει ο επόμενος κύκλος.

Αλλαγές που ετοιμάζονται να ταράξουν τις ισορροπίες στην Prime Time ζώνη έρχονται σε λίγο καιρό μέσω της Ατζούν Media

Σύμφωνα με πληροφορίες  βρίσκεται στα σκαριά μια τηλεοπτική επιστροφή.

Πήρε το μήνυμα ο Ατζούν!

Ο Ατζούν Ιλικαλί επιθυμεί να φέρει πίσω, στο επόμενο Survivor, τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Γνωστό αυτό από πιο παλιά.

Αλλά οι νέες εξελίξεις είναι πολύ καυτές και δείχνουν ότι αυτήν την φορά θα έχουμε λευκό καπνό στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα όπως είπε μεταξύ άλλων η πρόταση που ενδέχεται να του κάνει, προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του, ανέρχεται στα 300.000 ευρώ.

«Για να ξεκινήσει από ό,τι ακούγεται είναι 300.000 ευρώ»,

«ο Ατζούν Ιλιτζαλί παίρνει από τον ΣΚΑΪ 150.000 ευρώ το επεισόδιο. Γιατί να μην δώσει 300.000 ευρώ στον Ντάνο, δύο επεισόδια είναι».

Να σημειωθεί πως υπάρχει μια μερίδα πρώην παικτών, που έρχεται απευθείας σε επικοινωνία με την παραγωγή του Survivor ξεκινώντας τις οικονομικές απαιτήσεις από τα 250.000 ευρώ.

Φέτος, ο ΣΚΑΪ κάνει μονοψήφια νούμερα στην Prime Time ζώνη και ψάχνει μανιωδώς να βρει έναν άξιο πρόγραμμα.

Ο Ντάνος δεν είναι αρνητικός, και με μια τέτοια πρόταση νομίζουμε ότι θα τον ξαναδούμε πρωταγωνιστή στον Άγιο Δομίνικο.

Σε εξαιρετική κατάσταση είναι. Έτοιμος για την ζούγκλα του Αγίου Δομίνικου.

Φυσικά κοντά του θα δούμε και 5-6 γνωστά ονόματα από διάσημους, μερικοί έχουν ήδη κλείσει. Από αρχές Νοεμβρίου θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις, αλλά σίγουρα πιο σύντομα από εδώ.

Ο παρουσιαστής 

Το σιγουράκι του νέου προτζεκτ, είναι ο Γιώργος Λιανός. Αλλά δεν θα είναι μόνος. Θα δούμε και βοηθό δίπλα του. Εκεί θα γίνει όλο το παιχνίδι, αφού θέλουν να πάρουν την συγκεκριμένη θέση. Και όχι μόνο πρώην παίχτες.

Πηγή: sports365.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags