Facebook Pixel Αγγελική Νικολούλη: Φως στο Τούνελ - Χαμός στο twitter με τη Νικολούλη - Η απουσία που σχολιάστηκε στην πρεμιέρα (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-10-26 09:20:00

Φως στο Τούνελ: Χαμός στο twitter με τη Νικολούλη - Η απουσία που σχολιάστηκε στην πρεμιέρα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Φως στο Τούνελ: Χαμός στο twitter με τη Νικολούλη - Η απουσία που σχολιάστηκε στην πρεμιέρα (ΦΩΤΟ)

Η νέα εκπομπή έγινε νούμερο 1 trend στο twitter την Παρασκευή το βράδυ αλλά εκτός από τα πολύ θετικά σχόλια, υπήρξε μια απουσία που πολλοί παρατήρησαν.

Η Αγγελική Νικολούλη και το Φως στο Τούνελ επέστρεψαν, μέσα από το κανάλι του MEGA τη φετινή σεζόν. Μπορεί η πρεμιέρα να απέσπασε θετικά σχόλια αλλά υπήρξε μια ηχηρή απουσία από την εκπομπή, η οποία δεν έμεινε ασχολίαστη! Που ήταν ο Θανάσης Κατερινόπουλος;

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει τόσα χρόνια να κερδίσει την εκτίμηση των τηλεθεατών, οι οποίοι από την πρεμιέρα κιόλα την ακολούθησαν στο νέο της κανάλι. Το Φως στο Τούνελ έγινε νούμερο 1 trend στο twitter την Παρασκευή το βράδυ αλλά εκτός από τα πολύ θετικά σχόλια, υπήρξε μια απουσία που πολλοί παρατήρησαν.

Φως στο Τούνελ: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έλειψε όσο κανείς

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος δεν βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής και αυτό ήταν κάτι που απογοήτευσε τους τηλεθεατές. Ο απόστρατος αστυνομικός είναι αναμφισβήτητα το πιo δημοφιλές μέλος του πάνελ, που πάντα δίνει έξτρα πληροφορίες και κάνει καίριες επεμβάσεις στα θέματα της εκπομπής. Σημαντική ήταν η συνεισφορά του και στην πρόσφατη υπόθεση των Γλυκών Νερών, που από την αρχή ‘φωτογράφιζε’ τι πραγματικά είχε συμβεί.

Η εμπειρία του αλλά και οι στοχευμένες τοποθετήσεις του, είχαν μετατραπεί σε ένα από τα πιο αγαπημένο κομμάτια της εκπομπής για το κοινό.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο Θανάσης Κατερινόπουλος δεν θα βρίσκεται φέτος στο Φως στο Τούνελ, προς απογοήτευση πολλών. Ενδεικτικά ήταν τα σχόλια στo twitter!

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags