Facebook Pixel Νίκος Χαρδαβέλλας - Αγγελική Νικολούλη: Αποκάλυψη Χαρδαβέλλα: Πλακωθήκαμε πολύ άσχημα με Νικολούλη - Έφτασα κοντά στον θάνατο" (Vid)
Life
| 2021-10-29 14:18:00

Αποκάλυψη Χαρδαβέλλα: "Πλακωθήκαμε πολύ άσχημα με Νικολούλη - Έφτασα κοντά στον θάνατο" (Vid)

Αποκάλυψη Χαρδαβέλλα: "Πλακωθήκαμε πολύ άσχημα με Νικολούλη - Έφτασα κοντά στον θάνατο" (Vid)

Πώς είναι σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος, με τι ασχολείται και η άγνωστη διαμάχη του με την Αγγελική Νικολούλη...

Μία εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε στη «Super Κατερίνα» ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος μίλησε για την εκπομπή του «Ρεπορτάζ στην ομίχλη», για πράγματα που έχει μετανιώσει αλλά και για την Αγγελική Νικολούλη.

«Αισθανόμουν άσχημα μερικές φορές που έκαναν αυτήν την εκπομπή. Κυνήγαγα ανθρώπους που δεν μου έφταιγαν. Ήταν ένα κορίτσι που είχε ερωτευτεί και κλέφτηκε με το αγόρι της. Μία ώρα πριν μπω στην εκπομπή με πήρε τηλέφωνο και μου λέει “γιατί μας κυνηγάτε;”. Το μετάνιωσα που έκανα αυτήν την εκπομπή», τόνισε και συνέχισε:

«Η Αγγελική Νικολούλη ήταν η βασική ρεπόρτερ μου. Έχω παραδεχτεί ότι ήταν καλύτερη από εμένα. Συγκρουστήκαμε σε μια υπόθεση, δεν την απέλησα, μόνη της έφυγε. Με πίκρανε που μετά από δύο μήνες έκανε την εκπομπή που κάναμε μαζί σε άλλο κανάλι. Πλακωθήκαμε μέσω περιοδικών και δηλώσεων. Είμαστε φίλοι, την αγαπάω, φιλιόμαστε και αγκαλιαζόμαστε. Πέρασαν έναν καρκίνο άσχημο και όταν φτάνεις ένα μέτρο πριν από το τέλος, λες “τι βλάκας ήμουν τότε;”. Η πίεση και το στρες μου δημιούργησαν τον καρκίνο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags