Facebook Pixel Sportdog.gr | ALPHA: Kitchen Lab, αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή, στις 16:40
Life
| 2021-10-29 16:12:00

ALPHA: Kitchen Lab, αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή, στις 16:40

Sportdog Team
ALPHA: Kitchen Lab, αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή, στις 16:40

Συνταγές ιδιαίτερες και ξεχωριστές με θρεπτικά  προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, στις 16:40, συνταγές που όσο κι αν νομίζατε ότι είναι δύσκολες, με την καθοδήγηση του Άκη γίνονται εύκολες.

Σαλάτα με γλυκοπατάτα, ρεβίθια και σάλτσα από φιστικοβούτυρο, μια σαλάτα που συνδυάζει άριστα όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε, μια σαλάτα που στέκεται και ως κυρίως γεύμα αλλά και ως πρώτο με απόλυτη επιτυχία, ανοίγει το μενού του Σαββάτου. Σπιτικά τορτελίνια με 4 τυριά, ένα λαχταριστό φαγητό είναι το κυρίως γεύμα που ακολουθεί, το οποίο σερβίρει με φασκόμηλο και πιπέρι. Για επιδόρπιο έρχονται μαλακά μουστοκούλουρα, θρεπτικά και νόστιμα και αν ακολουθήσετε τη συνταγή του Άκη είναι σίγουρο πως θα την κρατήσετε στην λίστα σας και θα την φτιάχνετε για την οικογένεια σας και για την παρέα σας.

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο Kitchen Lab,  με παραδοσιακές κατά βάσιν συνταγές, με όμως πιο διεθνείς και γκουρμέ πινελιές και μας δείχνει εύκολους τρόπους να τις παρασκευάσουμε.

Ξεκινάει με γρήγορα ψωμάκια ατμού, γνωστά ως nikuman, μια ιαπωνική συνταγή που είναι πολύ ντελικάτη και ξεχωρίζει σε ένα τραπέζι, ειδικά αν είναι σπιτικά φτιαγμένη. Ένα φαγητό – σφραγίδα επιτυχίας, μια καραμελωμένη πανσέτα με σιρόπι σφενδάμου, έρχεται ως κυρίως γεύμα, με εντυπωσιακή εμφάνιση του πιάτου και με φανταστική γεύση. Με ένα all time classic γλυκό, υγιεινό και θρεπτικό, ιδανικό για σνακ των παιδιών, ένα ρυζόγαλο, το οποίο συνοδεύει με φρούτα απογειώνοντας απόλαυση και θρεπτική αξία,  ολοκληρώνεται το μενού της Κυριακής. Καταναλώνεται κρύο από το ψυγείο με κανέλα ή ζεστό με φρέσκα μούρα, φυσαλίδες, ξύσμα πορτοκαλιού, μέλι και δυόσμο.

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags