Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor: Τεράστια έκπληξη Ατζούν στο Survivor: Αυτός θα είναι ο νέος Τριαντάφυλλος - Πασίγνωστος τραγουδιστής
Life
| 2021-11-01 09:00:00

Τεράστια έκπληξη Ατζούν στο Survivor: Αυτός θα είναι ο νέος Τριαντάφυλλος - Πασίγνωστος τραγουδιστής

Sportdog Team
Τεράστια έκπληξη Ατζούν στο Survivor: Αυτός θα είναι ο νέος Τριαντάφυλλος - Πασίγνωστος τραγουδιστής

Ο Τούρκος παραγωγός βρήκε τον MPV του επόμενου κύκλου. Πρόκειται για καλλιτέχνη με ιδιαίτερο χαρακτήρα, που θα κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Οι επαφές είναι προχωρημένες...
 

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί πιστεύει ότι βρήκε τον νέο Τριαντάφυλλο και τον ψήνει για να πει το «ναι» για το Survivor.

Ο λόγος για τον Βαλάντη, με τον οποίο οι φήμες τον θέλουν σε ανοικτή γραμμή τελευταία. Ο τραγουδιστής δεν είναι αρνητικός, οπότε έχουμε πιθανότητες να επιτευχθεί τελικά το deal.

Το οικονομικό κέρδος από τα τηλεφωνήματα και τα sms στήριξης προς τον Τριαντάφυλλο που θα ήθελε να ξαναδεί ο Τούρκος παραγωγός. Μηνύματα τόσο από απλό κόσμο αλλά και τα οργανωμένα fan club του. Και ο Βαλάντης έχει πάρα πολλά κοινά με τον Τριαντάφυλλο για να λέμε την αλήθεια.

Όχι μόνο στο μουσικό ρεπερτόριο, αλλά και ηλικιακά, μα και σαν προσωπικότητες. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι δύο είναι Ροδίτες και η Ρόδος στηρίζει το ριάλιτι επιβίωσης. Θα καταφέρει να γίνει η νέα «κότα με τα χρυσά αυγά» για την παραγωγή του Survivor; Ο Ατζούν πάντως θα το προσπαθήσει ως το τέλος.

Πηγή: iciao.gr

Survivor – Ξεκινάει νωρίτερα το reality επιβίωσης – Ποιοι οι λόγοι

Οι πληροφορίες που είχαμε μέχρι στιγμής ήταν ότι το ριάλιτι επιβίωσης θα ξεκινούσε τον Δεκέμβριο. Νεότερες εξελίξεις όμως θέλουν το Survivor να ξεκινάει αρκετά νωρίτερα.

Φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά με τα νούμερα τηλεθέασης των υπόλοιπων reality του σταθμού, καθώς όπως μαθαίνουμε από το znews, τα casting με την επιλογή των παικτών για το Survivor έχουν ήδη ξεκινήσει και θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Παράλληλα αναζητούνται και οι celebrities που θα αποτελέσουν την ομάδα των Διασήμων.

Αν κρίνουμε από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης των Τop Chef και του Big Brother, ο ΣΚΑΙ επιθυμεί να ενισχύσει στην prime time ζώνη του, και οι υπεύθυνοι θεωρούν ότι αυτό θα επιτευχθεί με το «δυνατό τους χαρτί», το Survivor.

Tαυτόχρονα, επειδή ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να ξεκινήσει νωρίτερα η «Φάρμα», πρέπει και ο ΣΚΑΙ να «χτυπήσει» με ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα, προτού προλάβει η «Φάρμα» να «κλειδώσει» μεγαλύτερο κοινό.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του znews, στόχος του ΣΚΑΪ είναι να κρατήσει το Survivor μέχρι το τέλος Ιουνίου, προσθέτοντας συνεχώς νέους παίκτες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags