Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Τεράστιο Unfair Ατζούν σε τέσσερις κορυφαίους παίκτες του Survivor - "Χτύπημα" με το νέο τρέιλερ (Vid)
Life
| 2021-11-05 09:00:00

Τεράστιο Unfair Ατζούν σε τέσσερις κορυφαίους παίκτες του Survivor - "Χτύπημα" με το νέο τρέιλερ (Vid)

Sportdog Team
Τεράστιο Unfair Ατζούν σε τέσσερις κορυφαίους παίκτες του Survivor - "Χτύπημα" με το νέο τρέιλερ (Vid)

Ποιος έγινε από αγαπημένος του Τούρκου... εχθρός και γιατί δεν ξεχνάει όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες ο γνωστός παραγωγός.

Το Survivor 5, μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία, επιστρέφει ανανεωμένο, για ακόμη μια χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και το πρώτο τρέιλερ είναι ήδη στον αέρα.

Οι παίκτες είναι έτοιμοι να ριχτούν στον στίβο μάχης και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Ο Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που θα βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα.

Οι αντιδράσεις για τους "απόντες"

Εντύπωση έχει κάνει το γεγονός ότι στο πρώτο τρέιλερ του Survivor 5, ενώ εμφανίζονται αποσπάσματα που μιλούν αρκετοί παίκτες από τον περσινό κύκλο, πολλοί είναι εκείνοι, που ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στο κοινό, απουσιάζουν από το βίντεο. Ο λόγος για τον Τζέιμς Καφετζή, τον Αλέξη Παππά, τον Νίκο Μπάρτζη, αλλά και τον Τριαντάφυλλο.

Το πρωί της Πέμπτης, καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος τόνισε πως για τον ίδιο ήταν αναμενόμενο να μην βρίσκεται στο τρέιλερ, παρά την αγάπη του κοινού στο πρόσωπό του. Ο ίδιος, μάλιστα, πέταξε τα "καρφιά" του προς την παραγωγή του ριάλιτι, τονίζοντας ότι μετά την αποχώρηση της παρέας του από το Survivor, τα νούμερα τηλεθέασης έπεσαν.

Να σημειωθεί ότι το Survivor 5 θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21.00 και από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00, ενώ σύμφωνα με την εκπομπή "Super Katerina" η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης είναι η 26η Δεκεμβρίου.

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ:

 

Τεράστια έκπληξη Ατζούν στο Survivor: Αυτός θα είναι ο νέος Τριαντάφυλλος - Πασίγνωστος τραγουδιστής Ο Ατζούν Ιλιτζαλί πιστεύει ότι βρήκε τον νέο Τριαντάφυλλο και τον ψήνει για να πει το «ναι» για το Survivor.

Ο λόγος για τον Βαλάντη, με τον οποίο οι φήμες τον θέλουν σε ανοικτή γραμμή τελευταία. Ο τραγουδιστής δεν είναι αρνητικός, οπότε έχουμε πιθανότητες να επιτευχθεί τελικά το deal.

 

Το οικονομικό κέρδος από τα τηλεφωνήματα και τα sms στήριξης προς τον Τριαντάφυλλο που θα ήθελε να ξαναδεί ο Τούρκος παραγωγός. Μηνύματα τόσο από απλό κόσμο αλλά και τα οργανωμένα fan club του. Και ο Βαλάντης έχει πάρα πολλά κοινά με τον Τριαντάφυλλο για να λέμε την αλήθεια.

Όχι μόνο στο μουσικό ρεπερτόριο, αλλά και ηλικιακά, μα και σαν προσωπικότητες. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι δύο είναι Ροδίτες και η Ρόδος στηρίζει το ριάλιτι επιβίωσης. Θα καταφέρει να γίνει η νέα «κότα με τα χρυσά αυγά» για την παραγωγή του Survivor; Ο Ατζούν πάντως θα το προσπαθήσει ως το τέλος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags