Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Ποιος Ανατολάκης; Διπλό "μπαμ" Ατζούν στο Survivor - Πασίγνωστος αθλητής και ο αδερφός της νικήτριας
Life
| 2021-11-05 23:56:00

Ποιος Ανατολάκης; Διπλό "μπαμ" Ατζούν στο Survivor - Πασίγνωστος αθλητής και ο αδερφός νικήτριας

Sportdog Team
Ποιος Ανατολάκης; Διπλό "μπαμ" Ατζούν στο Survivor - Πασίγνωστος αθλητής και ο αδερφός νικήτριας

Ο Τούρκος παραγωγός προσπαθεί να κλείσει το ρόστερ των διασήμων για τον Άγιο Δομίνικο και ήδη έχει συμφωνήσει με δύο πολύ δυνατά ονόματα!

Ο νέος κύκλος του survivor επιστρέφει σύντομα και τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν νέες πληροφορίες για το... ρόστερ των ομάδων.

Βρισκόμαστε σχεδόν ένα μήνα πριν απο την επιστροφή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ το οποίο όπως όλα δείχνουν θα κάνει πρεμιέρα στα Χριστούγεννα και μετά απο την απελευθέρωση του Γιώργου Λιανού και των υποχρεώσεων του στο The Voice!

Ήδη ακούγονται πολλά ονόματα, τα οποία φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που περιμέναμε, αφού τα ονόματα παλιών παικτών για την ώρα έχουν μπει στο συρτάρι! Όλα εκτός απο ένα, αφού σίγουρα το όνομα Δαλάκα θα σας θυμίζει πολλές και εντυπωσιακές στιγμές μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης. Επειδή όμως το να μπει η Κατερίνα Δαλάκα για 3η φορά φαίνεται πολύ υπερβολικό η διαρροή αναφέρει ότι στο Survivor 5 θα δούμε τον αδερφό της Κωνσταντίνο Δαλάκα!

Το όνομα του έχει ακουστεί πολλές φορές και στα προηγούμενα Survivor φαίνεται όμως ότι τώρα ήρθε η ώρα για να κάνει το μεγάλο ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor!

Ο νεαρός Κωνσταντίνος Δαλάκας εκτός απο μικρός αδερφός της πρωταθλήτριας του στίβου και νικήτριας του Survivor Ελλάδας Τουρκίας είναι personal trainer και ένα πραγματικό θηρίο σωματικά.

Λατρεύει την αδερφή του και όπως γνωρίζουμε είναι γενικά αχώριστοι! Δεν ξέρουμε φυσικά αν έχει όλα όσα χρειάζεται κάποιος για να λάβει μέρος στο Survivor, το όνομα του πάντως είναι βαρύ για το ριάλιτι επιβίωσης και φυσικά περιμένουμε να δούμε αντίστοιχα και ίσως καλύτερα πράγματα απο αυτόν.

Πηγή: tvfreaks.gr

 

Κοντά σε Μελισσανίδη ο Ατζούν!

Πιο νωρίς από ποτέ προγραμματίζουν τα στελέχη του ΣΚΑΪ και ο Ατζούν Ιλίτζαλι να βγάλουν στον αέρα το νέο κύκλο του πολύ επιτυχή μενού ριάλιτι επιβίωσης. Οι δύο πλευρές θεωρούν ότι το παιχνίδι αυτό μπορεί να φέρει πίσω στο κανάλι τα χαμένα ποσοστά τηλεθέασης και, φυσικά, αν η πρεμιέρα γίνει προς τα τέλη του Δεκεμβρίου θα προλάβουν τον ανταγωνισμό. Παρουσιαστής θα είναι ξανά ο Γιώργος Λιανός, που κέρδισε το μεγάλο στοίχημα, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και στο κάστινγκ των παικτών.

O Ατζούν Ιλιτζαλί σχεδιάζει να προσφέρει μικρότερες αμοιβές στους «Διάσημους» σε σχέση με το περσινό Survivor, καθώς θέλει να μειώσει το budget για να ρεφάρει από αυτά που έχασε στο πρώτο μισό της σεζόν από το «Top Chef».

Αυτό είχε συμβεί άλλωστε και στον δεύτερο κύκλο του survivor!

Ήδη έχουν αρχίσει τα κάστινγκ στους «Mαχητές» και δοκιμάζονται σε πισίνα στα βόρεια προάστια.

Τα νέα επικρατέστερα ονόματα στη λίστα του Ατζούν είναι ο Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης, ο Δημήτρης Βλάχος, η Έλενα Γαλίφα, η Κάλλια Ελευθερίου!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags